Νέο Σύνταγμα, Ανταλλακτήριο, Ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, οι αποφάσεις της Α’ Συνδιάσκεψης του ΠΑΜ.

http://vimeo.com/user7810346/pam

Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

Δελφών, 232, 54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

www.pamet.gr, [email protected]

Με κεντρικό σύνθημα «ο αγώνας μας είναι Εθνικοαπελευθερωτικός, ούτε αριστερά ούτε δεξιά, Πατριωτικά και Δημοκρατικά», και με αποφάσεις για την κατάθεση στον ελληνικό Λαό του Νέου Συντάγματος,

την έναρξη της λειτουργίας Ανταλλακτηρίου τροφίμων και την ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Α’ Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης του Πατριωτικού Μετώπου, που έγινε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο President της Αθήνας.

Εκατοντάδες αντιπρόσωποι του Κινήματος από όλη την Ελλάδα, αλλά και εκλεκτοί αντιπρόσωποι Κινημάτων κατά της νέας τάξης, μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου President, ανέπτυξαν τις θέσεις τους, για πάνω από τέσσερις ώρες. Θέσεις τις οποίες μπορείτε να δείτε και ακούσετε στην πλήρη τους έκφραση και χωρίς περικοπές στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://vimeo.com/user7810346/pam .

Παράλληλα, εξελέγη ομόφωνα το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, το οποίο αποτελούν οι: Αγγελόπουλος Σπύρος, Βαβουράκης Βασίλης, Βιτάλης Σταύρος, Γαλανόπουλος Γιάννης, Γερασιμάτου Ελισάβετ, Δημητρίου Σπύρος, Διακογεωργίου Αναστάσιος, Καίπης Δημήτρης, Καλογεράκης Χάρης, Καρατζής Γεώργιος, Κολιόγλου Νίκος, Κυριακόπουλος Κυριάκος, Μπαραμπιώτης Νικόλαος, Νάκος Στέλιος, Οικονομίδου Άννα, Παπαγαρυφάλλου Παναγιώτης, Πραπαβέσης Στέργιος, Σφακιανάκης Στέλιος, Τσίτουρας Βασίλης, Χαρονυκτάκης Νίκος, Χατζηδημητριάδης Γιώργος, Χορταριάς Αθανάσιος, Χρυσικόπουλος Δημήτρης, το οποίο θα συνέλθει τις επόμενες ημέρες, για να εκλέξει τη Νέα Εκτελεστική Γραμματεία του Κινήματος αλλά και να εγκρίνει την παράδοση του Νέου Συντάγματος που συνέταξε η επιστημονική επιτροπή, στα χέρια και στην κρίση του ελληνικού Λαού.

Τέλος, το ψήφισμα το οποίο εγκρίθηκε επίσης ομόφωνα από την Α΄ Συνδιάσκεψη του Πατριωτικού Μετώπου, αναφέρει:

ΨΗΦΙΣΜΑ της Α΄ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ  ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ Π.Α.Μ

ΑΘΗΝΑ: 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Εμείς οι αντιπρόσωποι στην Α΄ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ», που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 15 Οκτωβρίου 2011 στο ξενοδοχείο PRESIDENT, απευθύνουμε το ακόλουθο ψήφισμα.

Προς:

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.Τον Πρόεδρο της Βουλής.Τα πολιτικά κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου.Την Ακαδημία ΑθηνώνΤην ιεραρχία της εκκλησίας.Το ΓΕΕΘΑ.Την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κοινοποίηση:

Το Συμβούλιο της Επικρατείας.Τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου.Τις διοικήσεις ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και τη γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Το παρόν ψήφισμα ταυτόχρονα αποτελεί και μια ανοικτή πρόσκληση για δράση και απευθύνεται σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Η κρίση που «σκεπάζει» την Ελληνική κοινωνία με το μαύρο πέπλο του θανάτου, της απόγνωσης και της γενικευμένης δυστυχίας,ούτε «Ελληνική» είναι - όπως επιχειρήθηκε να εμφανιστεί - ούτε

Keywords
Τυχαία Θέματα