Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις

16:02 7/7/2012 - Πηγή: Olympia

«Οι ασαφείς, αόριστες και σε βάθος τετραετίας εξαγγελίες της τριμερούς συγκυβέρνησης υλοποίησης του Μνημονίου, προσπέρασε ως μη γενόμενους τους προεκλογικούς λεονταρισμούς περί ριζικής επαναδιαπραγμάτευσης και “αγκιστρώθηκε” στο πρόγραμμα του παρωχημένου, επιθετικού και εκδικητικού νεοφιλελευθερισμού που επιβλήθηκε στη χώρα μας», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μητρόπουλος και υπεύθυνος του Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής

Διακυβέρνησης.

«Ο επικεφαλής της συγκυβέρνησης», πρόσθεσε, «εξέπληξε δυσάρεστα ακόμη και τους πιο καλόπιστους συμπολίτες μας, παρουσιάζοντας ως… πεμπτουσία αυτού του προγράμματος τις ιδιωτικοποιήσεις του διαχρονικού άυλου και υλικού πλούτου της πατρίδας μας».

Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, «όταν μία χώρα, στον σημερινό πολυπολικό και αβέβαιο κόσμο, παραδώσει στο κερδοσκοπικό κεφάλαιο (και μάλιστα υπό τις πιο δυσμενείς χρηματοοικονομικές συνθήκες) τον “σκελετό” της ύπαρξης και οργάνωσής της, τότε η κοινωνία γίνεται έρμαιο στους αγοραίους ανέμους, η πατρίδα αποδυναμώνεται, το αντικείμενο της πολιτικής λειτουργίας συρρικνώνεται. Μετά το τέλος του κοινωνικού κράτους, επέρχεται και το τέλος της πολιτικής».


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα