Νέα επίθεση Πάγκαλου κατά ΣΥΡΙΖΑ μέσω twitter

15:15 9/1/2013 - Πηγή: Olympia

Νέα επίθεση Πάγκαλου κατά ΣΥΡΙΖΑ μέσω twitter…
με τον πρώην υπουργό να στρέφει τα βέλη του στον Νίκο Βούτση τον οποίο κατηγορεί μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα πως είναι «συνήγοροι, οργανωτές και εκφραστές των συμμοριών που λυμαίνονται και καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Θεόδωρο Πάγκαλο στο twitter

ήρθε από τον Νίκο Παππά: «Εκφραστές των συμμοριών; Καλημέρα σας κ.Πάγκαλε».

Ο κ. Πάγκαλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στράφηκε κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας «Είναι υπαίτιοι για την καταστροφή της αθηναϊκής αγοράς και του τουρισμού, το κλείσιμο των ξενοδοχείων και την ανεργία». Ενώ ένα ακόμη σχόλιό του ήταν αφιερωμένο στον Νίκο Βούτση τον οποίο αποκάλεσε ειρωνικά… Βούτσιο: «Στη δημοτική αγορά της Κυψέλης που ανέκτησε ο Καμινης θα μπορούσα επι Συριζα να παρουσιάσω το βιβλίο μου «Τα φάγαμε όλοι μαζί?»Ε Βούτσιε?»

Τα «τιτιβίσματα» Πάγκαλου ήρθαν λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική εμφάνιση του Νίκου Βούτση στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, από την οποία όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναγκάσθηκε να αποχωρήσει εσπευσμένα για ανεπιβεβαίωτους λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της αποχώρησης Βούτση από το τηλεοπτικό πάνελ ήταν η φημολογία πως ανάμεσα στους προσαχθέντες από την «ανακατάληψη» της Βίλλα Αμαλία ήταν και ο γιός του βουλευτή.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ, αφού είχε συλληφθεί στις 4 Οκτωβρίου του 2007 για συμμετοχή σε ληστεία σε τράπεζα στου Γκύζη.

protothema.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα