Μόνο αν διαλύσει το ΠΑΣΟΚ, θα σωθεί η Ελλάδα.

Γράφει: Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης, γράφει λέει στο ΒΗΜΑ  24/11/2011, κατά λέξη: (Έχει πασοκοποιηθεί όλη η κοινωνία. )

Πράγματι, αυτή η φράση του Μίμη Ανδρουλάκη είναι η ποιό μεστή, η ποιό διαυγείς αναφορά του προβλήματος που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα.

Λέει ο Πάγκαλος :  (Το 1985 κερδίσαμε τις εκλογές

με την πόλωση και ένα όργιο πρωτοφανές παροχών και διορισμών. Αναγνωρίσαμε τη φαυλοκρατία.)

Το απόστημα που πρέπει να σπάσει, είναι το απόστημα του ΠΑΣΟΚ, για να έρθει η αποπασοκοποίησει της κοινωνίας, γιατί ας μην γελιόμαστε, όπως είπε και ο Μίμης Ανδρουλάκης, όλοι μας είμαστε από λίγο ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να παρουσιάζει πολύ χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, όμως αυτό το 12% του πληθυσμού που ακόμη στηρίζει ΠΑΣΟΚ, είναι ο κορμός του Κράτους. Είναι αυτή η λεγόμενη διεφθαρμένη, κολλημένη στις καρέκλες με παχυλούς μισθούς κρατική μηχανή, που δεν αφήνει τίποτα να κινηθεί, χωρίς να υπολογίζει  ούτε κυβερνήσεις, ούτε το έθνος,  ούτε τους απλούς πολίτες.

Τώρα αυτήν την στιγμή που το ποσοστό της πράσινης κατάρας, η αλλιώς της φαυλοκρατίας όπως είπε ο Πάγκαλος,  είναι μόνο 12 % σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, εξακολουθεί και τώρα το 80 % των δημάρχων να είναι ΠΑΣΟΚ, το 80 % των δημοτικών και κρατικών υπαλλήλων είναι ΠΑΣΟΚ, το 80 %των υπαλλήλων στα υπουργεία είναι ΠΑΣΟΚ, το 90 % των ΔΣ των αγροτικών συνεταιρισμών είναι ΠΑΣΟΚ, κάτι ανάλογο συμβαίνει στο σωματείο τελωνειακών,  στις εφορείες, στην ΔΕΗ, παλαιότερα στον κρατικά ΟΤΕ, τώρα στους υπάλληλους των περιφερειών, και πάντα βεβαίως συνεπικουρούμενοι από μια πανστρατιά διαπλεκόμενων ΜΜΕ και δημοσιογράφων πάντα έτοιμοι να υιοθετήσουν ένα σχέδιο Ανάν, ένα μνημόνιο, να καταργήσουν έναν αγωγό, να παραδώσουν έναν Οτσαλάν, να κάνουν απεργίες, πορείες, να οργωνόσουν το κάψιμο της Αθήνας το γιατί ένας τρελός αστυνομικός τους έδωσε αφορμή, Κτλ Κτλ Κτλ, αρκεί να μην χάσουν την εξουσία.

Αυτοί, μαζί με την νοοτροπία τους είναι που κρατούν καθηλωμένη, διεφθαρμένη, δυσκίνητη, την κρατική μηχανή, και κατά συνέπεια την ελληνική κοινωνία οικονομία και όλο το έθνος.

Αυτοί είναι που θεωρούν υποχρέωση τους να ψηφίζουν οι μετανάστες, αλλά όχι οι Έλληνες της διασποράς.

 Όλους αυτούς  μπορεί να τους βλέπομαι κατά καιρούς δήθεν να αλληλοσφάζονται και να αλληλοσυγκρούονται, όμως την ίδια στιγμή είναι έτοιμοι και μαζεύομαι σε πλήρη απαρτία στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στις τοπικές και περιφερειακές οργανώσεις για να ξανά συντονιστούν και ως πράσινη ακρίδα δεν αφήνουν κανένα σωματείο, κανέναν συνεταιρισμό, κανένα οργανισμό, κρατική υπηρεσία η υπουργείο, το οποίο να μην ελέγχουν. 

Αυτό είναι που τώρα θέλουν να κληρονομήσουν οι διάδοχοι του Παπανδρέου, ενώ θα έπρεπε να επιδιώκουν την διάλυση του.

Αν τώρα, δεν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, αν τώρα δεν ορφανέψουν πολιτικά όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι πασοκοποιοιμένοι φορείς υπάλληλοι  ΜΜΕ δημοσιογράφοι  οργανισμοί, η Ελλάδα δεν έχει καμιά πιθανότατα να βγει πραγματικά από την κρίση.

<
Keywords
Τυχαία Θέματα