Μεγάλες αποφάσεις ενός αληθινού Έλληνα

10:41 24/1/2012 - Πηγή: Olympia
Γράφει ο ΟδυσσέαςΑρχίζοντας αυτό το άρθρο, δεν θα μπώ όπως θα ήταν λογικό στην διαδικασία να περιγράψω  και να αναλύσω  όλα αυτά που μας έχουν φέρει έως εδώ.  Οι τόσες άστοχες επιλογές που γίνονται εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πριν την κρίση, από την αρχή της μεταπολίτευσης, τα πόσα σκάνδαλα κατασπατάλησης δημοσίου πλούτου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και άλλα τόσα που δεν ξέρουμε ακόμα.

Και τώρα βρισκόμαστε ως Ελλάδα αντιμέτωποι

με έναν όλεθρο και το παιχνίδι φαίνεται χαμένο. Στην επόμενη σκηνή του ελληνικού δράματος βλέπω  την επίσημη πλέον υποθήκευση ολόκληρου του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας και την πλήρη εκμετάλλευση του από ξένους.  Την εκποίηση της ίδιας της χώρας, της Ελλάδας μας.Απο την μία βλέπω μία μή εκλεγμένη απο το λαό κυβέρνηση υπόλογη στο τραπεζικό σύστημα να αποτελείται από μία βουλή που χαροπαλεύει μέσα στην σήψη της διαπλοκής. Απο την άλλη δεν βλέπω δυστυχώς τους Έλληνες στους δρόμους. Όσοι ήταν αγανακτισμένοι τα χώσανε, ξεσπάσανε και πήγανε σπίτια τους. Τώρα που έχουν πέσει οι μάσκες, όλοι παρακολουθούν χωρίς αντίδραση το θρίλλερ που δεν είναι όμως ταινία. Η διαφορά τους με το αρνί που πάει για σφαγή είναι οτι το αρνί αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο, νιώθει οτι έρχεται το τέλος του και αντιστέκεται όπως μπορεί.Μόνο ένας λόγος μπορεί να υπάρχει που να δικαιολογεί αυτή την νεκρική σιγή των Ελλήνων. Το λίπος που ύπαρχει ακόμα στους περισσότερους. Ένα λίπος που διατηρείται και αυξάνεται δεκαετίες τώρα.Υπάρχεί όμως και ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που σκέφτεται, που έχει ξυπνήσει απο τον λίθαργο αναζητώντας απεγνωσμένα φρέσκους ανθρώπους για να εναποθέσει πάνω τους ότι ελπίδα έχει απομείνει.Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους υπολογίζω και τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο. Σε αυτές τις πολιτικά ασταθείς μέρες, ενά μεγάλο κομμάτι της αφυπνισμένης κοινωνίας τον πιέζει σε μία πολύ μεγάλη απόφαση που κρύβει τρομερούς κινδύνους για τον ίδιο.Αξίζει πραγματικά να σημειωθεί η σφοδρή επίθεση που έχει δεχτεί ο Πάνος Καμμένος απο μία ομάδα ανθρώπων που μπορεί να μην γνωρίζονται προσωπικά ή να έχουν την οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους, αλλά σίγουρα έχουν ένα κοινό. Με τον ένα η με τον άλλο τρόπο , ζημίωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Αυτή την ώρα που γράφω, ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται αντιμέτωπος με αγωγές που ξεπερνουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ! Μιλάμε για ένα εξωπραγματικό ποσό, ένα ποσό που μπορεί να του στοιχίσει πολύ ακριβά, και όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για την οικογένεια του, το μέλλον των παιδιών του.

Nίκος Παπανδρέου, Θεόδωρος Τσουκάτος, κυρία Ξαφά, οι ΙJPartners, αποτελούν μερικούς από τους κατήγορους. Πρόκειται για μια προσπάθεια εκφοβισμού και επίδειξη ισχύος του συστήματος που θα έπρεπε λογικά να είχε πετύχει τον στόχο της και να είχε σιωπήσει μια για πάντα τον Καμμένο.Με δεδομένα λοιπόν τα παραπάνω γεγονότα, ο Πάνος Καμμένος επιλέγει όπως δείχνουν τα πράγματα και όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος, να πάρει οριστικό διαζύγιο με την Ν.Δ. , εγκαταλείποντας την κομματική ομπρέλα που του παρέχει το μεγαλύτερο κό

Keywords
Τυχαία Θέματα