Λαθρομετανάστευση – Ένα «άλυτο» πρόβλημα …

14:42 17/4/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο Δημήτρης Μ.

Συνοπτικά θα μπορούσε κανείς να πει ότι το ιστορικό της λαθρομετανάστευσης έχει κάπως έτσι: Άρση του εμπολέμου με την γείτονα Αλβανία στο άψε-σβήσε επί υπουργίας του νυν κ. Προέδρου. Κατόπιν εισροή των πρώτων κυμάτων λαθρομεταναστών «αφρόκρεμας» από την γείτονα επί ΝΔ και υπουργίας του νυν αρχηγού της. Στην συνέχεια ανέλαβαν δράση διάφοροι πράσινοι-κόκκινοι και κάθε είδους χρώματος, άλλοι αφελείς και άλλοι «επαΐοντες», για να φθάσουμε στο σημερινό χάλι.

Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση και ως εκ τούτου

μετατροπή μιας κοινωνίας σε «μωσαϊκό», προωθείται σε όλα τα κράτη για πολλούς λόγους, με κυριότερο αυτόν της αποσάθρωσης της κοινωνίας. Φθάσαμε στο σημείο να προτείνονται μέχρι και ακραίες λύσεις στο πρόβλημα, από την εν ψυχρώ εκτέλεση των λαθρομεταναστών έως την πλήρη
ελληνοποίηση όλων τους. Έτσι, προωθείται η διχόνοια, το πρόβλημα διαιωνίζεται και το σύστημα κάνει κρυφίως την δουλειά του (με τις λιγότερες δυνατόν αντιδράσεις), που δεν είναι άλλη από την προώθηση νόμων για πλήρη εξαθλίωση του κόσμου, υφαρπαγή όλου του πλούτου και επιβολή παγκόσμιου κράτους.

Κατά μέσο όρο, περίπου 300 άτομα μπαίνουν στην χώρα μας σε καθημερινή βάση, δηλαδή πάνω από 100.000 ετησίως. Και μιλάμε βέβαια γι αυτούς που συλλαμβάνονται. Αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι πάντα μικραίνουν τα νούμερα όταν δεν τους συμφέρει, και κάνουμε έναν απλό πολλαπλασιασμό επί 20 χρόνια και βάλε, από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα, θα δούμε ότι οι λάθρο αγγίζουν αν δεν έχουν ξεπεράσει τα 2.500.000.

Μέσα σ’ αυτό το απίστευτα μεγάλο νούμερο, σίγουρα θα υπάρχουν και οι κάθε λογής πράκτορες διαφόρων «φίλων» γειτόνων μας και όχι μόνο, για πάσα χρήση όταν είναι απαραίτητοι. Και βεβαίως κανείς δεν ελέγχει όλον αυτόν τον πληθυσμό, ο οποίος έχει γίνει κράτος εν κράτει και απειλεί επί πλέον ευθέως και το θέμα υγείας του κόσμου γενικότερα – το παραδέχονται τώρα όλοι.

Να θυμόμαστε επίσης ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε αφήσει την ΕΕ να μας γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι, υποχρεώνοντάς μας να κρατάμε τους λάθρο εντός συνόρων. Αν συνδυάσουμε τώρα εκτός των άλλων, το οικονομικό κόστος της λαθρομετανάστευσης με το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα (το οποίο οικονομικό, είναι πλέον ολοφάνερο ότι δημιουργήθηκε προγραμματισμένα σιγά-σιγά εδώ και δεκαετίες, ντε και καλά από «ανίκανους» πολιτικούς που έκαναν απανωτά «λάθη», κατά «λάθος» – τι ωραία! Μας διοικούν «ηλίθιοι» και το δεχόμαστε!), θα δούμε ότι συμπληρώνουμε ένα μικρό παζλ. Ας μη ξεχνάμε επίσης και την «τεραστίων διαστάσεων αντίδραση» της ΝΔ στις πρόσφατες αθρόες ελληνοποιήσεις της κ. Φώφης.

Λόγια-λόγια-λόγια και στην πράξη τίποτα. Αν το δούμε απ’ αυτήν την οπτική, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και επί του θέματος, όχι μόνο δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα αλλά επί πλέον η κατάσταση θα χειροτερεύσει, εφ’ όσον στο τιμόνι της χώρας εξακολουθήσουν να βρίσκονται μετά τις εκλογές τα ίδια «ικανά» άτομα και κόμματα.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα