ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ τοῦ κινήματος τοῦ Πετροβούβαλου, μέ τήν πολύτιμη συνδρομή τῆς Μαρίας καί τοῦ Πελασγοῦ

07:22 21/2/2012 - Πηγή: Olympia


Αφιερωμένη στον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

«Αντιμετωπίζοντας τη συστηματική φτωχοποίηση τη συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και έχοντας μπροστά μας την επερχόμενη Εθνική Καταστροφή των δανειακών συμβάσεων, οι Έλληνες κλείνουμε τα αυτιά μας σε κάθε φωνή που προσπαθεί να μας διχάσει και γινόμαστε μία γροθιά.

Ο Ελληνικός Λαός, παρά τη μαζική παραπληροφόρηση, παρά την πρωτοφανή απόκρυψη των Διεθνών Συμφωνιών που έχουν υπογραφεί στο όνομά του και παρά την κατατρομοκράτηση που ασκείται εναντίον του από πανίσχυρα ανθελληνικά κέντρα, έχει δείξει την σφοδρή του αντίθεση προς τις απροκάλυπτα

ενδοτικές κυβερνήσεις των τελευταίων 2,5 ετών. Αντίθεση που έχει πνιγεί στα χημικά και τις εγκληματικές πράξεις του σύγχρονου παρακράτους.

Χρέος όλων μας αυτή τη στιγμή είναι η προστασία της Πατρίδας. Πρώτη γραμμή αμύνης είναι η προστασία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Κύριος στόχος μας είναι η κατάληψη της εξουσίας με ειρηνικά μέσα και αμέσως μετά:
Η κατάργηση του συνόλου των διεθνών συμφωνιών με τις οποίες παραχωρείται σε ξένες δυνάμεις και «δανειστές» η Εθνική μας Κυριαρχία και υποθηκεύεται η Πατρίδα μας.
Η άμεση άσκηση του συνόλου των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στις ανεκμετάλευτες πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας.
Η εξασφάλιση παλαιών και νέων διεθνών συμμαχιών, απαραίτητων για τη διασφάλιση του χρονικού περιθωρίου που απαιτείται για τη δημιουργία της οικονομικής ανεξαρτησίας του κράτους και των Ελλήνων Πολιτών.
Η παραδειγματική τιμωρία όσων, σκοπίμως ή εκ παραλείψεως, ζημίωσαν το κράτος και τους Έλληνες Πολίτες, αρχής γενομένης από τα τελευταία δύο τραγικά χρόνια, χωρίς να εξαιρεθούν όσοι προετοίμασαν παλαιότερα αυτό το σκηνικό του τρόμου.

Πέρα από τις άμεσες προτεραιότητες που πρέπει να αντιμετωπιστούν προέχουν επίσης και πρέπει να επιδιωχθούν πάραυτα και πάση δυνάμει οι εξής αδιαπραγμάτευτοι Εθνικοί μας
στόχοι:

Η στρατιωτική οχύρωση των συνόρων μας και η δημιουργία Εθνικής Πολεμικής Βιομηχανίας.
Η αντιμετώπιση του κρισιμότατου προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης και η κατάργηση των νόμων που παρέχουν σε αλλοεθνείς προνόμοια αντίθετα προς το Σύνταγμα και την ίδια την έννοια του Έθνους – κράτους.
Η αποκατάσταση της Εθνικής μας Παιδείας.
Η αποκατάσταση της Δικαιοσύνης.
Η αποκατάσταση κατά προτεραιότητα της Οικονομικής Δικαιοσύνης απέναντι στους διεφθαρμένους πολυεθνικούς κολοσσούς.
Η εφαρμογή της αξιοκρατίας στο κράτος.
Η Οικονομική ανάπτυξη που θα έχει σαν κύρια εργαλεία την χρήση ίδιων πόρων, ανθρώπινων και φυσικών, την προστασία του φυσικού κάλους της Ελλάδας και την εκμετάλευση του ασύγκριτου πνευματικού μας πολιτισμού.
Η απόδωση στο ακέραιο, χρεών που μας οφείλονται από τη Γερμανική κατοχή, είτε ως κλεμμένα χρήμματα και πόροι, είτε ως πολεμικές αποζημιώσεις για τα πάμπολα και φρικτά εκγλήμματα που διεπράχθησαν από τους κατακτητές.

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους πως η Ελληνική Δημοκρατία έχει περιοριστεί σε βαθμό επικίνδυνο. Θεωρούμε βασικό μας χρέος, όχι απλώς την α

Keywords
Τυχαία Θέματα