Η προκαταρκτική για την Proton ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ!

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Απαντω σε ερωτηση μου.. σχετικα με Προτον/51εκ/πρσινομαυρο στοκο/ Μπεννυ/ Προκαταρτικη/ Υπαρχει αδικημα μετα το ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ ?? ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!! ΚΛΟΠΗ -

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΑ ο ΛΕΒΕΝΤΟΛΕΒΕΝΤΗΣ!… τον οποιο ΚΑΛΥΠΤΕΙ το Μπεννυ !!!

Μπεννυ.. σου εχω πει… δε μ ακους !! ακου εμενα.. π σ αγαπαω…

Διαβασε

παρακατω…. τι εχει πει !!!.. εγω ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ.. οτι ΤΡΥΠΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΝΩ !!!

Πιος θα βαλει φυλακη τον ΣΤΟΚΑΔΟΡΟ ?? Ποιος θα εκδωσει ενς ενταλμα EUROPOL ? οεο

ΠΠ

Ξεκίνησε η προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της Proton BankΤετάρτη, 10 Αύγουστος 2011 19:09:54   |

Ξεκίνησαν οι μαρτυρικές καταθέσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση της εκταμίευσης δανείων ύψους 51 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank προς εταιρείες του ομίλου Λαυρεντιάδη.

Ανώτερα στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος που έχουν αναλάβει να διενεργήσουν τους σχετικούς ελέγχους στην Proton Bank ήταν οι πρώτοι μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιάννη Δραγάτση ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες και άλλοι υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδας προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρξαν παραλείψεις στους ελέγχους στην Proton Bank.

Μέχρι στιγμής πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο κ. Δραγάτσης φαίνεται πως δείχνουν ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Τράπεζας της Ελλάδος λειτούργησαν άμεσα. Η εισαγγελική έρευνα πάντως αναμένεται να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς καθώς λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης ο κ. Δραγάτσης διέκοψε την άδεια του προκειμένου να ολοκληρώσει γρήγορα την προκαταρκτική εξέταση.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ο εισαγγελέας αναζητά τυχόν ποινικές ευθύνες για απιστία, υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Δευτέρα, 1 Αύγουστος 2011 16:38:03

O εισαγγελέας Ιωάννης Δραγάτσης χρεώθηκε να διερευνήσει το φάκελo της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, για το ενδεχόμενο παράνομων ενεργειών πρώην και νυν στελεχών της PROTON BANK.

Ήδη, ο κ. Δραγάτσης παρέλαβε το πόρισμα της Αρχής στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέχονται στοιχεία για ποσό 51.000.000 ευρώ που αποτελούν προϊόν ύποπτων συναλλαγών εταιρειών, κάποιες εκ των οποίων ανήκουν στον όμιλο του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, μεγαλομέτοχο της τράπεζας.

Η εισαγγελική έρευνα έχει στόχο να εντοπίσει, αν στην υπόθεση προκύπτει η διάπραξη των αδικημάτων της απιστίας σε βάρος της τράπεζας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο εισαγγελέας αναμένεται να επικεντρώσει την έρευνά του σε συγκεκριμένα δάνεια που φέρονται να δόθηκαν από την τράπεζα σε εταιρείες συμφερόντων Λαυρεντιάδη, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και χαμηλά επιτόκια. Από την πρώτη έρευνα που διενεργήθηκε από την Αρχή, τα επίμαχα ποσά φαίνεται να καταλήγουν σε δύο ανενεργές εταιρείες του κ. Λαυρεντιάδη με τελικό αποδέκτη υπάλληλο του επιχειρηματία.Ο ίδιος ο κ. Λαυρεν

Keywords
Τυχαία Θέματα