Η Νέμεσις της Οικονομίας

21:42 27/7/2012 - Πηγή: Olympia

Ένα αληθινό άρθρο είναι διαφορετικό, και έχει την ίδια τύχη που έχει και ένας διαφορετικός άνθρωπος !:-(

Ένας μικρός αλλά πολύ σημαντικός πρόλογος πριν από το κύριο άρθρο αφού πρόκειται για την αντικειμενική αλήθεια, την οποία όμως δεν μπορούν να κατανοήσουν οι αποχαυνωμένοι, ανελεύθεροι και τρομοκρατημένοι αστοί καταναλωτές (πρώην πολίτες). Εσείς!!

Βορά του απόλυτου Σχετικισμού, του μεγαλύτερου σφαγέα της ανθρωπότητας, στις μέρες μας, γιατί «όλα πάνε» και όλα είναι «απλά» διαφορετικές απόψεις με ίσο δικαίωμα και πιθανότητες, και άρα δεν υπάρχει μια μόνο αλήθεια, ένας κοινός παρονομαστής

πάνω στον οποίο μπορεί να ορκιστεί μια κοινωνία!

“Ο μόνος τρόπος για να κατανοήσει κάποιος τι σχεδιάζουν οι κρατούντες για αυτόν και τα παιδιά του, είναι η προσεκτική και συγκριτική μελέτη επιλεγμένων προγενεστέρων δημοσιευμάτων, που έλαβαν χώρα πολύ πριν την ώρα τους και έμειναν ακατανόητα ως μη επίκαιρα και άρα πέρασαν απαρατήρητα.”

Σε αυτή τη διαδικασία έχω εμπλακεί και έχω σοκαριστεί από αυτά που προκύπτουν, από αυτά που σχεδιάζουν για μας… και όπως πάντα χωρίς εμάς!!

Αν γίνουν αντιληπτά αυτά τα θέματα, όχι μόνο μπορεί κάποιος να κατανοήσει το μέλλον που σχεδιάζουν για αυτόν τον ίδιο οι κρατούντες, αλλά θα μπορεί επιπλέον να έχει χειροπιαστές αποδείξεις για το πως δουλεύει η υπόγεια παρέα των κρατούντων, και να πράξει στη ζωή του ανάλογα!

Από το παρακάτω άρθρο λοιπόν, -που μετέφρασα και μεταφέρω αυτούσιο- ενός κλασσικού αμερικάνικου οργανισμού, θα καταλάβετε ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ πως από μια μικρή κόντρα στην επιχειρηματολογία των Αμερικανών και Γάλλων διπλωματών για τον πόλεμο στο Ιράκ, (δηλαδή στη διαδικασία της μοιρασιάς των συμφερόντων) ήδη από το 2003 (αλλά και προτύτερα όπως προέκυψε από άλλα άρθρα) ήταν γνωστό ότι θα καταλήξουμε εδώ που είμαστε, αλλά δεν έγινε καμία διορθωτική κίνηση, τόσο γιατί, χρονικά δεν εξυπηρετούσε τα στρατηγικά σχέδια (Ιράκ κλπ) όσο και γιατί θα ανέκοπτε το μεγάλο φαγοπότι και την απίστευτη ευκαιρία κερδοφορίας των ολίγων.

Οι κρατούντες, γνωρίζοντας ότι δεν έχει μέλλον αυτή η κατάσταση, αποθρασύνθηκαν και άσκησαν πολιτικές που οδηγούσαν σε κερδοφόρα καταστροφή αντί απλά…. στην καταστροφή του νυν βιοτικού επιπέδου και στην στροφή προς μια νέα σούπερ εξελιγμένη αλλά ακόμα περισσότερο δουλική παγκόσμια κοινωνία!

«Η Γηραιά Ευρώπη»

Πηγή: http://www.cato.org/pub_display.php?pub_id=3105

του William Shipman

William G. Shipman is Chairman of CarriageOaks Partners LLC and Co-Chairman of the Cato Institute’s Project on Social Security Choice. WilliamG. Shipman είναι Πρόεδρος του CarriageOaksPartnersLLC και συμπρόεδρος του έργου του CatoInstitute για την κοινωνική Επιλογή Ασφάλειας.

Δημοσιεύτηκε στην cato.org στις 24 Μαΐου 2003.

Κατά τη διάρκεια της διπλωματικής πορείας προς τον πόλεμο με το Ιράκ, ο υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ εισήγαγε τον όρο «Γηραιά Ευρώπη» για να χαρακτηρίσει την αντίθεση της Γερμανίας και της Γαλλίας για τη χρήση βίας κατά την επικείμενη σύγκρουση.

Keywords
Τυχαία Θέματα