Η απάντηση της ΠΕΟΦ στους κεμαλοναζί

12:33 1/7/2012 - Πηγή: Olympia


Λάβαμε και δημοσιεύουμε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Γ.Γ. της ΠΕΟΦ στην προσπάθεια συκοφαντική δυσφήμιση της από δημοσιογράφους (για τα επεισόδια έξω από το Τουρκικό Προξενείο, δείτε σχετικά εδώ και εδώ).
Δείτε ενδεικτικά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: “Σταυροδρόμι ακροδεξιών”.

Οι φοιτητές της ΠΕΟΦ που αγωνίζονται για την απελευθέρωση της κατεχόμενης πατρίδα τους εξισώνονται με τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων, τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ, του Σολωμό

Σολωμού, του Θεόφιλου Γεωργιάδη και τόσων άλλων φανερών και αφανών εγκλημάτων.

Μόνον μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τους δημοσιογράφους -εγχώρια τσιράκια της Νέας Τάξης: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Ακολουθεί το νέο Δ.Τ. της ΠΕΟΦ…

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΛΗΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
Το παρόν άρθρο δεν έχει σκοπό ούτε να εξυβρίσει δημοσιογράφους και ιστοσελίδες, αλλά ούτε και να καθαγιάσει κανέναν. Έχει σκοπό να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα της 28ης Ιουνίου στο τούρκικο προξενείο, κατά την επίσκεψη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων. Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε πως το άρθρο του κ.Καντούρη στην εφημερίδα, το enikos.gr του «αντικειμενικότατου» κ. Χατζηνικολάου, το news.it, το palo.gr, το gr.news.yahoo.com, το ALPHA και το MEGA επέλεξαν συνειδητά να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα, δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν τους κύπριους φοιτητές, τους Κούρδους και τους λοιπούς διαμαρτυρόμενους, ως ακροδεξιούς. Αυτό μου επιφέρει δύο εύλογα ερωτήματα.
Πρώτον, κατά πόσον οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έχουν ως στόχο να εξυπηρετούν την αλήθεια ή να δημιουργούν «πιασάρικα» πρωτοσέλιδα και ειδήσεις με απώτερο σκοπό την θέαση και περαιτέρω το χρήμα.
Δεύτερον, κατά πόσον συμβάλλουν μέσω του αξιώματός τους, στην πραγματική ενημέρωση του λαού και την ανάπτυξη κριτικής άποψης για τα γεγονότα ή στην αποσιώπηση, την πολιτική αδράνεια και την έλλειψη συμμετοχής του πολίτη σε δημοκρατικές διαδικασίες. Η προπαγάνδα είναι για την δημοκρατία, ό, τι είναι η βία για τον ολοκληρωτισμό και τα δικτατορικά καθεστώτα. Βλέπουμε ότι οι κύπριοι φοιτητές και οι συνδιαδηλωτές μας υπεστήκαμε και τα δύο, σε μια διαδήλωση που έπρεπε να ήταν παρών όλη η Ελλάδα.

Θα ήθελα να πω λίγα λόγια για το Κυπριακό ζήτημα και την βαρβαρότητα του εν λόγω λαού, αφού όπως φαίνεται καταξιωμένες εφημερίδες και δημοσιογράφοι δεν έχουν τα απαραίτητα εχέγγυα για να ασχοληθούν με το εν λόγω ζήτημα. Η ημιμάθεια τους και η ετσιθελική παρερμήνευση των εννοιών από την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας και πολιτικής σκηνής οδηγεί έναν ολόκληρο λαό στην υποταγή και στον ραγιαδισμό. Η Τουρκία και οι Γκρίζοι λύκοι που εσείς παρουσιάζετε σαν αδερφούς μας (εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), αλλά συνάμα τους καθαγιάζετε και δίνετε συγχωροχάρτι, εδώ και 39 χρόνια καταπατούν κατάφωρα τα δικαιώματα των Ελλήνων της Κύπρου αλλά και των «Τουρκοκυπρίων»(αρνούμαστε τον διαχωρισμό του λαού μας), της Ίμβρου και της Τενέδου, αλωνίζουν στο Αιγαίο, στην Θράκη και δημιούργησαν ένα νεο-οθωμανικό κλοιό γύρω από την Ελλάδα για να την υποτάξουν. Ο αριθμός των προ

Keywords
Τυχαία Θέματα