Επιστολή στην κυρία Γεννηματά

09:23 3/6/2012 - Πηγή: Olympia

Από την Φλώρα Σ.

Κυρια Γεννηματα,
Επικοινωνω μαζι σας μηπως και καταφερω και εγω να δω την κατασταση με τα δικα σας ματια,μηπως και καταφερω να δω το μαυρο-ασπρο…………..μηπως και δω μεσα απο τη θλιψη και την καταντια την ελπιδα και την αισιοδοξια!
Με την ιδιοτητα σας ως εκπροσωπου του κομματος το οποιο υπηρετειτε προσπαθειτε(φιλοτιμα για τον χωρο σας………αλλα υποτιμητικα για ολους εμας………..) να παρουσιασετε μια εικονα για το παρον και το μελλον

μας που βρισκεται πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα που ολοι (πλην υμων) βιωνουμε.
Σας παρακαλω ομως με την αλλη σας ιδιοτητα (ατυχια!) του ανθρωπου που βιωσε τον
ΚΑΡΚΙΝΟ,που εχασε αγαπημενους ανθρωπους απο την αιτια αυτη,του ανθρωπου που εζησε την αγωνια της ανασας του στη ζωη του………………….να μιλησετε στους ανθρωπους που σημερα βιωνουν το δραμα της εγκαταλειψης της πολιτειας την οποια εσεις υπηρετειτε.
Μιληστε με γυναικες που ζουν με την αγωνια να μη μπορουν να προχωρησουν σε θεραπειες …………….γιατι οι συνεργατες σας ΕΞΥΓΙΑΝΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,μιληστε με γονεις που επαιτουν στα νοσοκομεια και στα φαρμακεια για να σωσουν τα παιδια τους(εχοντας ευτυχως συμπαραστατες στον αγωνα τους για τη ζωη, αυτους που οι συνεργατες σας εξεθεσαν στην κοινη γνωμη ως καταχραστες…..ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ).
Μιληστε στους ασφαλισμενους του ΕΟΠΥΥ-οι οποιοι μονο ασφαλισμενοι δεν ειναι-πειτε τους πως θα μπορεσουν να αντιμετωπισουν υγιεις τη ζωη αν δεν φερουν το ονομα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ και ειναι κατοχοι απλως ενος βιβλιαριου υγειας ,ενος βιβλιαριου υγειας το οποιο κατεχουν νομιμα γιατι εργαστηκαν ,πληρωσαν και πληρωνουν τα ασφαλιστικα τους ταμεια.
Εργαστηκαμε κυρια Γεννηματα,πληρωσαμε με συνεπεια για να εχουμε ασφαλιση υγειας,φορολογηθηκαμε για να υπαρχουν Δημοσια Νοσοκομεια,Φαρμακα,δυνατοτητα να κανουμε διαγνωστικες εξετασεις……………..ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!
Μας αρκει να λειτουργει το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ-ΤΟ ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ-ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ δεν ζητησαμε MEMORIAL………
Εσας σας απασχολουν ποσοστα προθεσης ψηφου!- συσπειρωσης των ψηφοφορων!-επανιδρυσης του κομματος!-διαδοχου στην Προεδρια του Κινηματος!………………………………………
Αληθεια! Ποσο μακρια απο τη ζωη βρισκεστε……………………..απο μια αθλια-θλιβερη-επικινδυνη ζωη στην οποια μας καταδικασατε εσεις και οι συνοδοιποροι σας στον αγωνα σας για να μας σωσετε!
Χρησιμοποιειστε σαν εργαλειο την αληθεια και οχι τις πρακτικες της επικοινωνιακης προπαγανδας και πειτε στους Ελληνες και τις Ελληνιδες οχι τι θα κανετε στο μελλον (δεν μας αφησατε και πολυ απο αυτο) αλλα πειτε μας γιατι μας φερατε μεχρι εδω?
Αληθεια……………….εχετε επισκεφθει προσφατα ΔημοσιοΝοσοκομειο?
Σας ευχομαι να ειναι μονο για προεκλογικο περιπατο.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ (φανταζομαι νομιζετε οτι επιτελειτε εργο! αραγε για ποιον?)
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ (εσεις εχετε οπως φαινεται τη δυνατοτητα! και τις προσβασεις!)


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα