ΕΠΕΙΓΟΝ: ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

14:52 29/1/2012 - Πηγή: Olympia


Γράφει η Ανακόντα

Ξέρατε. Σας το είπα πριν από χρόνια. Και από τότε, ξανά και ξανά. Η τομή δύο συνόλων, ένα Χ και ένα μηδενικό, είναι ΜΗΔΕΝ. Οι άλλοι που διαμορφώνουν το σύνολο Χ κάνουν απλά τη δουλειά τους – και καλά κάνουν.

Ξέρατε και τη λύση. Ξέρατε και το μηχανισμό, ξέρατε και τους πατριώτες που έπρεπε να τον στελεχώσουν. Σας τα είπα. Ξανά και ξανά. Σας το είπαν και άλλοι. Εσείς προτιμήσατε επιτροπές και άλλα τέτοια για να ελέγξετε πλήρως την εφαρμογή

του δόγματος ‘είναι μάταιο, αφέσου’. Αυτό σας είπαν, αυτό πιστέψατε, αυτό κάνατε.

Στη ζωή υπάρχουν δύο δρόμοι: ο δικός μου και ο λάθος. Το είδατε πολλές φορές μέχρι σήμερα. Τώρα όμως το ποτήρι ξεχείλησε.

Αν νομίζετε ότι θα βάλετε π.χ. τον ΑΔ να χαιρετήσει πέρα από το Φ11 τρία παλλικάρια για τελευταία φορά ζωντανά μόνο και μόνο για να φορτώσετε μια προδοτική αποτυχία ή μια εσκεμμένη προδοσία στον έρμο τον Παπαδήμο ή σε κάποιον άλλο σε πολιτικό επίπεδο, στις Ένοπλες Δυνάμεις, σε αλλοδαπούς ή στους εξωγήινους, κάνετε λάθος.

Αν συνεχίσετε την ίδια στάση υποστήριξης, με πράξεις ή παραλείψεις, του δόγματος ‘είναι μάταιο, αφέσου’, η πλήρης εφαρμογή του Χ είναι θέμα χρόνου. Αν νομίζετε ότι θα μειωθούν άμεσα ή de facto ή μέσω Χάγης τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, π.χ. θάλασσα των προγόνων μας, και εσείς θα λουφάξετε πίσω από κάποιας μορφής πολιτική διαχείριση
ή παραπέτασμα καπνού, κάνετε λάθος.

Αν δεν αποκτήσει η Ελλάδα το Ψ από ικανούς Έλληνες πατριώτες, θα εφαρμοστεί το Χ σκέτο – πικρό, πολύ πικρό. Σας το είπα και δεν το πιστέψατε. Τώρα πλέον έχετε αποδείξεις. Έχετε να κάνετε μια απλή επιλογή: να γίνετε Εφιάλτες και να προσπαθήσετε να κρυφτείτε ή να πράξετε το εθνικά αυτονόητο.

Αν γίνετε Εφιάλτες και κρυφτείτε, θα είναι σα να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Όπως οι Εβραίοι κυνήγησαν τους Ναζί, έναν-έναν, έτσι θα κυνηγηθείτε και εσείς, ένας-ένας. Αν γίνετε Εφιάλτες, όλοι όσοι κουβαλάνε το Εφιαλτικό DNA σας θα νοιώσουν όπως ο Έκτωρας πριν καταλήξουν ομαδικά κάπου με ανάποδο σταυρό.

Αν κάνετε το αυτονόητο, η πατρίδα θα προστατευτεί όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό – και παραπάνω.
Όπως λέει και ο κολλητός μου,
Αϊ-Γιώργη βούθα μου
Κούνα και’συ τον πόδα σου.

Η επιλογή είναι δική σας. Πρέπει να την κάνετε τώρα, στο +1.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα