Εκτος της οικονομιας υπαρχει και η Πατριδα!

του Ταξιαρχου ε.α. Στεργιου Σμυρλη

Το θέμα που απασχολεί όλους είναι η οικονομία. Το θέμα όμως που θα σας μιλήσω έχει σχέση με σενάρια συνομωσιολογίας σε συνδυασμό βέβαια με τις εξελίξεις που γίνονται στις Ένοπλες Δυνάμεις.

 Είναι γεγονός ότι φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού. Κάθε λεπτό που περνά ο κατοχικός βρόχος της Τρόικας σφίγγει γύρω από τον λαιμό μας.

Αυριο θα εορτάσουμε το έπος του 1940, αλλά δεν γνωρίζω αν θα είναι Εθνική γιορτή ή μνημόσυνο.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου

ολοκληρώνει την τελευταία πράξη του δράματος, την σταύρωση ενός Λαού, το ξεπούλημα – διαμελισμό μιας ανεξάρτητης χώρας και το μαρασμό -ξενιτεμό του φυτωρίου ενός Έθνους, των παιδιών μας.

Η κατοχική κυβέρνηση του νέου Τσολάκογλου υλοποιεί τις «προφητείες» της κ. Μπενάκη, χωρίς προσχήματα, με «θηριώδη βιασύνη και ωμότητα».

Οι αντιστάσεις του κράτους, που είναι  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα πολιτικά Κόμματα της αντιπολίτευσης,  η Δικαιοσύνη, η  Ακαδημαϊκή και πανεπιστημιακή κοινότητα, τα ΜΜΕ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις  δεν λειτουργούν ή λειτουργούν προδοτικά, αγνοώντας και κουρελιάζοντας  το Σύνταγμα.

Ο Λαός γονάτισε, το μεροκάματο έγινε Βαλκανικό, τα εργασιακά του δικαιώματα ξανεμίσθηκαν και η ανεργία θερίζει ολόκληρη την Ελλάδα. Το κούρεμα των ομολόγων οδηγεί σε παρά πέρα ύφεση. Το ανοσοποιητικό σύστημα της κοινωνίας μας δεν λειτουργεί και αυτός ο Λαός μάλλον δεν θα αντιδράσει ούτε στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας ούτε στην αυτονόμηση περιοχών, όταν αυτές θα συνοδεύονται με επενδύσεις που θα φέρει ο μεγάλος αδελφός.

 

Ο Δήμαρχος της Αλεξανδρουπόλεως δήλωσε ότι η περιοχή του είναι αυτάρκης. Εγώ του απαντώ ότι σίγουρα δεν είσαι πατριώτης και ότι μου δίδει το δικαίωμα να σκεφθώ και άλλα πράγματα. Όπως και για κάποιον Νομάρχη στο Ανατολικό Αιγαίο που θα ήταν ευτυχής να ανοίξει παρτίδες με τους γείτονες, όταν οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας ήταν σε έξαρση.

Δύο μητροπολίτες Δωδεκανήσιοι κλήθηκαν από την τουρκική κυβέρνηση να λάβουν τουρκική υπηκοότητα. Είχε άδικο ο μακαριστός Χριστόδουλος που δεν ήθελε τις νέες χώρες;

Αν όμως οι βρικόλακες θέλουν και τη Νατοϊκή Ταξιαρχία, την Eurogedforπαρούσα στα δρώμενα της Ελλάδος, τι γίνεται;

Τότε θα πρέπει να δημιουργηθούν επεισόδια σαν και αυτά του 2008 και ακόμη χειρότερα.

Δόξα τω θεώ και εκατοντάδες ξένους μυστικούς πράκτορες έχουνε και τρομοκράτες έχουνε και κουκουλοφόρους  έχουνε και φανατικούς Ισλαμιστές έχουνε και πεινασμένους έχουμε και καλάσνικοφ έχουνε, δεν έχουνε τον Αλαβάνο αλλά έχουνε τον Καμίνη έχουνε τον Μπουτάρη.

Φίλες και Φίλοι, όσα πρόκειται από εδώ και πέρα να συμβούν δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, έχουν λογική και τα γνωρίζουν όλα τα κόμματα.

Η Ελλάς έχει σχεδιασθεί να ξεπουληθεί και να διαιρεθεί, ο Καλλικράτης γι αυτό έγινε.

Είναι αστείο, όταν οι αναλυτές στα ξενοκίνητα Ελληνικά ΜΜΕ ομιλούν για συντάξεις μετά από είκοσι, τριάντα έτη. Από ποιο κράτος θα πάρουμε σύνταξη; Της Μακεδονίας, της Ηπείρου; Της Θ

Keywords
Τυχαία Θέματα