Ως εδώ και μη παρ’ έκει. Όχι στο νέο Μνημόν ιο. Ελευθερία!

19:31 4/2/2012 - Πηγή: Olympia

(κάντε κλικ πάνω στις εικόνες που ακολουθούν για μεγέθυνση)

Συμπολίτες, τι έγινε, έχετε μπερδευτεί; Τότε τα ΜΜ’Ε’ έχουν επιτύχει το σκοπό τους,κακώς τα παρακολουθείτε και τα εμπιστεύεστε. Μέχρι να κατασταλάξετε στο σωστό, μέχρι να ξεπεράσετε τον τρόμο που ενσπείρουν οι οικονομικοί συντάκτες – μεγαλοπαπαγάλοι των συμφερόντων, θα είναι πολύ αργά. Ο πραγματικός πλούτος της Ελλάδας θα έχει ξεπουληθεί και θα έχετε γίνει –θα έχουμε γίνει– δούλοι μέσα σε μια νύχτα για τα επόμενα 50, 60 χρόνια. Όμως, μας λένε, το «θετικό»

είναι ότι θα είμαστε δούλοι «πολυτελείας»που θα πληρωνόμαστε σε ΕΥΡΩ. Βέβαια με μισθούς πείνας, όσοι ελάχιστοι θα έχουν το προνόμιο της απασχόλησης (όχι εργασίας) ή της υμιαπασχόλησης. Εναλλακτικά, θα μπορούμε να μεταναστεύσουμε, όπως οι γονείς ή οι συγγενείς μας τη δεκαετία του ’50. Τέλεια!


Για να μην πτωχεύσουμε ως χώρα, πρέπει να πτωχεύσουμε ως άτομα. Γιατί; Μα, γιατί «μαζί τα φάγαμε…». Μετά το καλοκαίρι, τα «ντόμπερμαν» της παραπληροφόρησης αφού έφαγαν γιαουρτώματα και γιούχες στις διακοπές τους– αποφάσισαν να είναι πιο προσεκτικά στην στήριξη των κατάπτυστων πολιτικών αποφάσεων. Έτσι, το σλόγκαν του Πάγκαλου το επαναλαμβάνουν συχνά αλλά με περισσότερη επιτήδευση. Επίσης, με επιτήδευση διασπείρουν τον πανικόστην κοινωνία, προκειμένου να δικαιολογήσουν τη νέα προδοσία. Την τρικομματική προδοσία, στην οποία θα προβούν (αν προβούν) και τα τρία κόμματα που εκβιαστικά βρέθηκαν να συγκυβερνούν τη χώρα, μετά την παταγώδη αποτυχία του 1ου Μνημονίου. Το οποίο με δόλιο τρόπο μας έφερε ο Γ. Παπανδρέου που καθαιρέθηκε από πρωθυπουργός γιατί ήταν αποτυχημένος και ψυχικά ασταθείς (βλ. λεγόμενα Νικολά Σαρκοζί).


Ας αναλογιστούμε: Αν τα τρία κόμματα που συγκυβερνούν συμφωνήσουν στο νέο μακροχρόνιο Μνημόνιο –που κανένας δεν εγγυάται την επιτυχία του, ενώ κάποιοι προεξοφλούν την αποτυχία του καθώς βασίζεται στην αποτυχημένη συνταγή του 1ου Μνημονίου–, τότε ποιός και με ποιά δικαιολογία θα ζητήσει την παραπομπή σε ειδικό δικαστήριοτου Παπανδρέου για την αδιαπραγμάτευτη αποδοχή του 1ου προδοτικού/αποικιοκρατικού Μνημονίου, που έθεσε σε τεράστιο κίνδυνο την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδας και αποτέλεσε την αιτία για το νέο μακροχρόνιο Μνημόνιο; Μα φυσικά κανείς, αφού όλοι τους θα έχουν διαπράξει παρόμοιο παράπτωμα.


Άρα, τι πρέπει να γίνει τώρα; Θα χρησιμοποιήσω λογική ψυχρή (όσο και το δωμάτιο όπου γράφω…): Οι πολίτες και οι πολιτικοί πρέπει να σταθούν με θάρρος μπροστά στην αλήθεια. Αν η Ελλάδα έχει πτωχεύσει, να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται. Και η έξοδός μας από το την ΟΝΕ ΔΕΝ ΠΡΟΒΕΛΕΠΑΙ! Οπότε, θα πτωχεύσουμε εντός ΟΝΕ, σε ΕΥΡΩ, κηρύσσοντας στάση πληρωμών στους δανειστές μας. Ό,τι πήραν, πήραν. Έπαιξαν κι έχασαν, συμβαίνουν αυτά στην οικονομία. Και θα συνεχίσουμε, ελεύθεροι από Μνημόνια, σε πορεία ανάκαμψης*. Με μία προϋπόθεση: να απαλλαχτούμε οπωσδήποτε από το σάπιο – καταστροφικό μεταπολιτευτικό πολιτικό κατεστημένο και τη νοοτροπία του.


Ούτως ή άλλως κανείς από τους «σωτή

Keywords
Τυχαία Θέματα