Αποκάλυψη: Ο Ζώης χόρευε στον τάφο του Αλέξη, ο Μαρκόπουλος κάνει λαθρεμπόριο πλουτωνίου, η Βόζεμπεργκ είναι ξαδέλφη του Μπίλντεμπεργκ…

11:32 13/2/2012 - Πηγή: Olympia
…και άλλες παρόμοιες “αποκαλύψεις” κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Όπως καταλαβαίνετε, αυτά τα στοιχεία ήταν γνωστά από καιρό. Όπως η εμπλοκή του Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον Ρούντολφ Ες, της Κουντουρά με την Μονσάντο κλπ κλπ.Βγήκαν όμως όλως τυχαίως στην δημοσιότητα, όταν οι βουλευτές ψήφισαν “ΟΧΙ”. Και θα βγουν και άλλα. Μέχρι κάποιος να τραβήξει την πρίζα από τους ηλίθιους προβοκάτορες της βρωμερής καμαρίλας.Δεν θα μπούμε λοιπόν καν στην παγίδα διαλόγου. Είναι αυτονόητο πως εάν ο Μαργαρίτης Τζίμας είναι πράκτορας του Αζερμπαϊτζάν, δεν στρατολογήθηκε χθες το βράδυ, Κυριακάτικα.
Θα ήταν και προχθες.Όσοι λοιπόν βγαίνουν σήμερα και αναπαράγουν αυτές τις συκοφαντικές μαλακίες, εκτός από την καταστροφή που προκαλούν στη Νέα Δημοκρατία, είναι επικίνδυνοι για την χώρα. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η οπερέτα, πάνω στις ψήφους κάποιων αγνών ανθρώπων που τους έδωσαν γραφεία. Θα το δείτε.
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα