Άλλα θέλει ο λαός της Ν.Δ. και άλλα κελεύει η βουλευτική συντεχνία

16:06 5/12/2011 - Πηγή: Olympia
Γράφει ο Σωτήρης Καρβέλης

Μέλος ΔΑΚΕ

   O πορφυρογέννητος   της Β Αθήνας   που κατάγεται από την   Πάτρα  δεν μπόρεσε για ακόμη μια φορά να αφουγκραστεί το αισθητήριο της βάσης του κόμματος  όπως έγινε και πριν από δύο χρόνια που  στην εσωκομματική διαδικασία δεν πήγε σύμφωνα με την  επιλογή της πλειοψηφίας των νεοδημοκρατών όταν μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά αυτός επέλεξε Μπακογιάννη , ενώ ο λαός της Ν.Δ. επέλεξε Σαμαρά.

Τώρα όπως αποκαλύπτει η Real news συμμετέχει σε μυστικά γεύματα με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απεργαζόμενος σχεδία αποστασίας και αυτή την επιλογή απορρίπτει η βάση της ΝΔ η οποία είναι συντεταγμένη δίπλα στον Σαμαρά

 Αυτό το φαινόμενο αποδεικνύει περίτρανα  πως ορισμένοι  δεν μπορούν να αφουγκραστούν την βάση της Ν.Δ. είναι αυτοί που ενώ μέχρι χθες ήσαν άφαντοι σήμερα είναι παρόντες , δοτικοί προς την τρόικα- ΔΝΤ και επικριτικοί αντιτασσόμενοι των επιλογών του Αντώνη Σαμαρά  , δεν μπορούν να νιώσουν τι πραγματικά θέλει η βάση της παράταξής μας  , οι παρωπίδες και οι ωτασπίδες δεν τους αφήνουν να δουν και να ακούσουν τις ανάγκες του λαού.  Αυτοί οι επαγγελματίες της πολιτικής βλέπουν τον λαό ως λογιστικές μονάδες που μετριούνται ως ψηφαλάκια και ποσώς τους νοιάζουν  οι ανάγκες του και οι προσδοκίες του.  Αυτή τη φορά ο λαός της Β Αθηνών θα δώσει  την απάντηση που του πρέπει.
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα