Eva-η νέα μούσα του Alpha

15:07 10/9/2012 - Πηγή: Olympia

Από την Ιόλη Πιερίδη

Θαλαμηγοί, lear jet, ελικόπτερα κι ένα στρατός από υπαλλήλους στα πόδια της. Ήδη έφερε σε πέρας την πρώτη της αποστολή στην Αλβανία συνοδεύοντας τον ισχυρό άνδρα του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά. Μιλάμε για την γοητευτική Eva kaili, η οποία ανέλαβε τις διεθνείς σχέσεις του καναλιού.

Η θεσσαλονικιά μπορεί να απέτυχε να επανεκλεγεί

βουλευτής αλλά αυτό δεν την πτοεί. Άλλωστε οι άξιοι άνθρωποι ποτέ δεν χάνονται σ΄αυτή τη ζωή. Και η Eva δεν είναι καμία τυχαία. Στην ατζέντα των προσωπικών γνωριμιών της βρίσκονται καρφιτσωμένα ισχυρά ονόματα του τόπου: Aπό τον Βαγγέλη Βενιζέλο ως τον Βασίλη Μηλιώνη της Hellas Power –τι έγινε μ αυτή την ιστορία του σκανδάλου;-η Eva στηρίζεται σε σίγουρες πλάτες. Το γεγονός ότι δεν επανεξελέγη μόνο ως απώλεια για την πατρίδα και την πολιτική θα μπορούσε να εκληφθεί μια και την Eva την χαρακτηρίζει μια αέναη διάθεση προσφοράς στην πατρίδα και στους νέους ανθρώπους-ειδικά αν πρόκειται για επιχειρηματίες.

Η ανάληψη ενός τόσου υπεύθυνου πόστου στον Όμιλο του μεγαλοεπιχειρηματία δεν είναι η πρώτη εμπλοκή της Eva με τα media και δη την τηλεόραση. Ποιος δεν θυμάται για παράδειγμα την σύντομη αλλά εντυπωσιακή καριέρα τηςEva στο δελτίο ειδήσεων Mega με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο να την εμψυχώνει διαρκώς από το κοντρόλ και να της αποκαλύπτει τα μυστικά της δουλειάς.

Τότε ήταν η πολιτική που την κέρδισε, τώρα είναι η τηλεόραση που έρχεται να πάρει την ρεβάνς αν και για την ώρα δεν θα εμπλακεί στο τηλεοπτικό πρόγραμμα λόγω αυξημένων καθηκόντων.

Το να αναλάβεις τις διεθνείς σχέσεις ενός από τους πλέον γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Οι απαιτήσεις της δουλειάς εξοντωτικές, το φορτίο δυσβάσταχτο. Φυσικά μια τέτοια θέση έχει και τα πλεονεκτήματά της. Το να επιστρατεύεται το lear jet του προέδρου για να μεταφέρει την Εva ανά τον πλανήτη είναι αυτονόητο. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι large τύπος απέναντι στις γυναίκες στελέχη του Ομίλου, αν κρίνουμε από την καλοκαιρινή περιποίηση που επεφύλαξε στην Ελένη Μενεγάκη κινητοποιώντας την προσωπική του θαλαμηγό, το lear jet και το ελικόπτερο για να εκμηδενίσει χρόνο και αποστάσεις για την Ελένη και τον Ματέο.

Το μόνο που δεν έκανε ο επιχειρηματίας είναι να ζητήσει από τον Βερύκιο τον απόπλου του πολεμικού ναυτικού με κατεύθυνση την Άχλα της Άνδρου. Προφανώς κάτι τέτοιο το κρατάει ως δώρο- έκπληξη στην Eva η οποία απολαμβάνει τιμές που δεν γνώρισε άλλη γυναίκα στέλεχος του Ομίλου, όπως σπεύδουν ήδη να σημειώσουν οι κακές γλώσσες.

-Η Εva είναι η νέα μούσα του Alpha αλλά και του Κοντομηνά. Η έμπνευσή του για την κάθε στρατηγική του κίνηση…

Πολλοί βλέπουν την Eva πίσω από την απόφαση του Δημήτρη να εμπλακεί με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, μια και η Eva, ως θεσσαλονικιά, δεν ξεχνά ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Είναι τέτοια η αδυναμία του προέδρου στην σύμβουλο επί των διεθνών σχέσεων που επισκιάζει όλες τις προηγούμενες: Aννίτα Πάνια, Ελένη Μενεγάκη, Ρούλα Κορομηλά, Κατερίνα Καραβάτου, Έλενα Παπαβασιλείου, Κ

Keywords
Τυχαία Θέματα