Ξυπνάει μέσα στη νύχτα και κλαίει

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Πάντως guys; Για να μην τρελαθούμε! Το χέστηκ@ του Άκη Σακελλαρίου που τόσο σχολιάστηκε αρνητικά, δεν ήταν βρε guys μομφή για τους απλήρωτους εργαζομένους στο Mega, αλλά το μπλιαξ του προφανώς στην ερώτηση της Νομικού!

Μπλιαξ
Guys; Το κάνατε watch το βίντεο; Διότι είναι άλλο να διαβάζεις την είδηση, α είπε χέστηκ@ την ώρα που οι άνθρωποι είναι χωρίς money μήνες και έφαγες και από εκεί ψωμί μπλα μπλα μπλα.. Και άλλο

να ακούς με τα αυτάκια σου και να κάνεις watch με τα ματάκια σου το ύφος της συμpresenter του Θέμου! Μιλάμε για μπλιαξ, όχι αστεία! Και η διατύπωση και το μάγκωμα της φωνής! Ε, και σε αυτό προφανώς (ορθώς) κλώτσησε ο καλλιτέχνης και είπε τη μ@λακία!

Τα μπήγει κάθε βράδυ
Μα “Σε πονάει λίγο περισσότερο και το βιώνεις διαφορετικά…;” αυτό που συμβαίνει στο Mega τον ρωτάει με τη γλυκανάλατη κομπιασμένη φωνούλα περιμένοντας να πάρει την κλισέ answer που έχει συνηθίσει να εκμαιεύει με το… δημοσιογραφικό της ταμπεραμέντο! Ναι μ@ρή ξυπνάει μες στη νύχτα και κλαίει!

Μάσα καλύτερα
Δηλαδή δείτε το απόσπασμα και φρικάρετε all together! Με τη βλακεία της την απύθμενη, που ποτέ δεν κάναμε understood γιατί ο Θέμος της έχει δώσει μικρόφωνο… Κουκλάρα είναι, για να φαίνεται, όχι και να ακούγεται Jesus μου και Christ μου μην τρελαθούμε!

Ο μαέστρος Θέμος
Το ύφος του ηθοποιού με το που εκτοξεύει η άλλη τη ρουκέτα, τα λέει όλα! Όπως επίσης και η αμηχανία της, την ώρα που εισπράττει το άδειασμα! Διότι το χέστηκ@ guys μου σε αυτήν πήγαινε! Ας είναι καλά βέβαια ο Θέμος σε αυτές τις situations, που κορυφαίος presenter γαρ, ξέρει να πλασάρει πάντα σωστά και με εκπληκτική μαεστρία τις κουλαμάρες! Και να το γυρνάει always υπέρ τους!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume για SUEDE να στανιάρουμε!)

The post Ξυπνάει μέσα στη νύχτα και κλαίει appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα