Αξιωματούχος ΥΠΟΙΚ: Κανένα ίχνος αλήθειας στα περί ραντεβού με Σόιμπλε και Τόμσεν

Διάψευση και από Βερολίνο
Σε διάψευση δημοσιευμάτων που θέλουν τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να έχει απευθύνει πρόσκληση συνάντησης στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, προέβη αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών. Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα και η Γερμανία.

Τα σενάρια ήθελαν στη συνάντηση να μετέχει και ο Πολ Τόμσεν.

«Ποιος σας είπε ότι αρνήθηκε να δει ο υπουργός τον Σόιμπλε

και τον Τόμσεν. Δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε αυτό. Δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να έχει πρόσκληση» ανέφερε ο Έλληνας αξιωματούχος εξηγώντας ότι προφανώς ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ δεν ήταν σήμερα στο Βερολίνο.

«Δεν θα γίνει καμία συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών σήμερα. Δεν έχει προγραμματιστεί κάτι τέτοιο» ανέφερε επίσης σε ανακοίνωσή του το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζοντας πως: «Το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Ωστόσο, ανώνυμη πηγή στο Βερολίνο, επιβεβαίωνε συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με εκπρόσωπο του ΔΝΤ στο πλαίσιο των καθιερωμένων επαφών των δυο πλευρών.
Πηγή ethnos.gr

The post Αξιωματούχος ΥΠΟΙΚ: Κανένα ίχνος αλήθειας στα περί ραντεβού με Σόιμπλε και Τόμσεν appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα