Βαλαβάνη: Θα είχαν δίκιο οι φορολογούμενοι... (βίντεο)

…να θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους, αν

Για την πρόθεση του υπουργείου να επιβραβεύσει τους συνεπείς φορολογούμενους, έκανε λόγο με δηλώσεις της το πρωί του Σαββάτου, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη.

Οπως είπε στο πρωινό του ΣΚΑΙ, «Θα είχαν δίκιο να θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους αν έιχαμε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα. Όμως έχουμε ένα κατάφορα άδικο φορολογικό σύστημα. Σκεφτείτε την πλευρά του κόσμου που δεν είχαν πραγματικά να πληρώσουν», δήλωσε η αναπληρώτρια

υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, απευθυνόμενη στους συνεπείς φορολογούμενους, που μοιάζουν να αισθάνονται «ριγμένοι» από τις προωθούμενες ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Η κυρια Βαλαβάνη επανέλαβε την πρόθεσή της να τους «επιβραβεύσει» με ένα μπόνους το οποίο, όπως είπε, θα αφορά στη φορολογική δήλωση χρήσης 2015 και ενδέχεται να αποκτήσει και μόνιμο χαρακτήρα. «Η διευκόλυνση θα πιάνει τα τελευταία χρόνια. Όποιος πλήρωσε κανονικά το 2012, 2013 και το 2014 θα έχει ένα μπόνους. Μπορεί να γίνει και μόνιμου χαρακτήρα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της οικονομίας».

Και προσθεσε, πως, οι εξαγγελίες των σχεδιασμών της κυβέρνησης για τη νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έτυχαν θετικής αποδοχής από μεγάλη μερίδα οφειλετών, οι οποίοι για πρώτη φορά έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν παλαιούς ανοιχτούς λογαριασμούς στην εφορία, πληρώνοντας τα μισά…

Πηγή nonews-news.blogspot.gr

The post Βαλαβάνη: Θα είχαν δίκιο οι φορολογούμενοι... (βίντεο) appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα