Άγαλμα που σνιφάρει κοκαΐνη αφαιρέθηκε από τη Hollywood Boulevard (εικόνα)

Λίγες μέρες πριν την απονομή των Όσκαρ, ένα έργο τέχνης δίπλα από το κόκκινο χαλί προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα ομοίωμα του αγαλματίδιου των Όσκαρ πεσμένο στα τέσσερα, ενώ παίρνει κοκαΐνη εμφανίστηκε για μερικές ώρες στην Hollywood Boulevard – μερικές

μέρες πριν την λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, μερικά μέτρα από το κόκκινο χαλί.
Το άγαλμα είχε σκοπό να σχολιάσει το «κρυφό» πρόβλημα του Χόλιγουντ που παραμένει στα σκοτάδια μέχρι να πεθάνει κάποιος διάσημος, είπε ο street artist Plastic Jesus.
«Έχουμε αυταπάτες αν πιστεύουμε ότι η κοκαΐνη δεν είναι ένα μεγάλο μέρος του Χόλιγουντ και κάθε μεγάλης πόλης του κόσμου», είπε. «Πολύς κόσμος θα δει το σόου των Όσκαρ την Κυριακή και μετά θα πάει να πάρει κοκαΐνη.»
Το έργο τέχνης έχει τίτλο «το καλύτερο πάρτι του Χόλιγουντ» και το άγαλμα φαίνεται να παίρνει κοκαΐνη μέσα από ένα τυλιγμένο χαρτονόμισμα εκατό δολαρίων, ενώ δίπλα του βρίσκεται μια μαύρη πιστωτική κάρτα «American Excess».
Το άγαλμα τράβηξε την προσοχή του κόσμου αλλά ο καλλιτέχνης το μετακίνησε μετά από μερικές ώρες επειδή «ένας γκρινιάρης γέρος άρχισε να φωνάζει», είπε ο Plastic Jesus.

«Ήθελα να προκαλέσω αντιδράσεις για το θέμα. Αλλά δεν ήθελα να προκαλέσω αντιδράσεις για το σημείο που βρίσκεται. Δεν θέλω τσακωμούς. Το έργο υπάρχει. Ο κόσμος το έχει βάλει online. Έχει αρκετή δημοσιότητα πλέον ώστε να κάνει τον κόσμο να σκεφτεί.»
Πηγή lifo.gr

The post Άγαλμα που σνιφάρει κοκαΐνη αφαιρέθηκε από τη Hollywood Boulevard (εικόνα) appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα