Τζιχαντιστές πέταξαν ομοφυλόφιλο από κτίριο και τον λιθοβόλησαν

Σε ακόμα μία αποτρόπαια δολοφονία προχώρησαν οι τζιχαντιστές, αυτή τη φορά στη Συρία. Πέταξαν από κτίριο έναν άνδρα που φέρεται να διατηρούσε ομοφυλοφιλική σχέση και στη συνέχεια, επειδή δεν σκοτώθηκε αμέσως, τον λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου.

Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το οποίο έχει την έδρα του στο Λονδίνο, σημείωσε, σύμφωνα με πηγή του, ότι η εκτέλεση έγινε στην πόλη Ράκα της Συρίας, στα τέλη Ιανουαρίου.

Η Ράκα είναι η «πρωτεύουσα» του «ισλαμικού χαλιφάτου» το οποίο έχει εγκαθιδρύσει το Ισλαμικό Κράτος στα εδάφη τα οποία ελέγχει σε Ιράκ και Συρία, καθώς και σε μία πόλη της Λιβύης.

Φωτογραφίες από την εκτέλεση του άνδρα δημοσιοποίησαν και μέλη του Ισλαμικού Κράτους στο Διαδίκτυο, ανέφερε το Παρατηρητήριο.

Στις εικόνες διακρίνεται ένας άνδρας με καλυμμένα τα μάτια του, ηλικίας περίπου 50 ετών, να κάθεται σε λευκή πλαστική καρέκλα, ενώ γύρω του βρίσκονται δύο μασκοφόροι.

Σε άλλη φωτογραφία, εμφανίζεται ο άνδρας να πέφτει από κτίριο στο κενό.

Εικόνα από ψηλά δείχνει τέλος ένα πλήθος να έχει περικυκλώσει τον άνδρα μετά την πτώση και να πετά πέτρες στο κορμί του.

Πριν την εκτέλεση, η «ετυμηγορία» της θανατικής ποινής φαίνεται ότι διαβάστηκε στον άνδρα, ως τιμωρία για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Mirror και ο βρετανικός Independent.

Η εκτέλεση του άνδρα δεν είναι η πρώτη για κατηγορούμενο ως ομοφυλόφιλο στις περιοχές τις οποίες ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος, αφού τον Ιανουάριο άλλοι δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους όταν τζιχαντιστές τους πέταξαν από ψηλά κτίρια για τον ίδιο λόγο, στην πόλη Νινεβέχ του Ιράκ ((στη φωτογραφία).

Στα τέλη Νοεμβρίου, ένας 20χρονος άνδρας, φερόμενος ως ομοφυλόφιλος, είχε εκτελεσθεί με λιθοβολισμό.

Η ομοφυλοφιλία, όπως και η «κατασκοπεία υπέρ των απίστων», τιμωρούνται, με βάση τον «ποινικό κώδικα» του Ισλαμικού Κράτους, με την ποινή του θανάτου.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

The post Τζιχαντιστές πέταξαν ομοφυλόφιλο από κτίριο και τον λιθοβόλησαν appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Αναζητήσεις
tzixantistes
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerosi24