Το τέλος της λογικής στον ΣΚΑΙ

Δεν είναι μόνο ετερόκλητο, αλλά τείνει να χαρακτηριστεί έως και αλλόκοτο το μείγμα προσώπων που φέρεται να συζητά με την διοίκηση του ΣΚΑΙ προκειμένου να αναλάβει εκπομπή στο πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Έτσι, μετά την Έλενα Παπαβασιλείου που ακούγεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου, εχθές μαθαίνουμε ότι πέρασε το κατώφλι του σταθμού

και η Κατερίνα Λάσπα! Η τελευταία φέρεται να συζητά με τον Σταμάτη Μαλέλη το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού… Και εκτός του ότι όλα αυτά υπερβαίνουν την κοινή λογική, αλλά και τον κύριο Μπάμπη που λέγεται ότι βγάζει αφρούς (ενδεχομένως όχι άδικα αυτή τη φορά), το ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο κανάλι πια, ξεπερνάει τα όρια της δημοσιογραφίας και αγγίζει τα όρια άλλων ειδικοτήτων με υψηλή επιστημονική κατάρτιση!

Είναι προφανές πλέον και στο βαθμό που όλα αυτά υλοποιηθούν, ότι σε λίγο θα μιλάμε για δυο κανάλια, που το ένα δεν θα έχει καμία σχέση με το άλλο! Διότι πώς είναι δυνατόν να συμβιώσουν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη από τη μία πλευρά, ο Άρης, ο Μπάμπης, η Σία, ο Αλέξης… και από την άλλη, η Έλενα, η Κατερίνα, η Ελεονώρα… Και για να μην παρεξηγηθούμε το πρόβλημα δεν είναι με τα πρόσωπα, αλλά με το προφίλ του καναλιού. Καθένα από τα παραπάνω πρόσωπα εξυπηρετεί ή πιο σωστά, υπηρετεί ένα συγκεκριμένο είδος, όλα μαζί είναι αχταρμάς!

Ως εκ τούτου το θέμα για την διοίκηση του ΣΚΑΙ είναι να αποφασίσει τι κανάλι θέλει και στη συνέχεια να αναζητήσει τα… υλικά! Το ανάποδο δεν βοηθάει… μόνο παραμορφώνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα