Γυναικεια υποθεση, υποικ και «αφροδιτης» η (ερτ)δτ- νεριτ!!!

12:44 3/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Πριν λίγες μέρες σε μια ανάρτηση, με αφορμή δηλώσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου εναντίον του Μαρινάκη, ανέφερα ότι για μένα, Γιάννα και Ελλη Στάη είναι από τις εξυπνότερες...
γυναίκες! Σημείωνα μάλιστα επειδή συνεργάστηκα μαζί τους σε άλλες αποχές, και έχοντας προσωπική άποψη, δεν μπορούν τα πόδια να χτυπάνε το κεφάλι.

Μια ανάλογη περίπτωση άλλου «τύπου», έχουμε τώρα με την υπόθεση της (ΕΡΤ)ΝΕΡΙΤ-ΔΤ. Η διαχείριση και λειτουργία του φορέα είναι γυναικεία υπόθεση. Μπορεί το «μόρφωμα» να
έχει αποκτήσει ΔΣ και «κάποιους» γενικούς διευθυντές, αλλά τα ηνία κινούνται από τον ποδόγυρο του ΥΠΟΙΚ. Τι να σου κάνει ένας Μακρυδημήτρης και Μορώνης χωρίς εξουσία και χρήμα;

Μια κυρία λοιπόν στο ΥΠΟΙΚ κάνει το «Παγώνι» όταν δεν «Παγώνει» το χρήμα, μιμούμενη την ..Πηνελόπη, από τη θέση της γενικής διευθύντριας, μαζί με την Τουρκο(ε...λιά), μέχρι να έρθει ο..Οδυσσέας να τα ξεπαγώσει!!! Τα χρήματα αφορούν την (ΕΡΤ)ΔΤ-ΝΕΡΙΤ και παραδίδονται στην «Αφροδίτη» του ραδιομέγαρο,(όχι της Μήλου) που κινεί τα νήματα, σε συνεργασία με το «Παγώνι» μετά την «Μεγάλη Αικατερίνη», εν λευκώ!

Η Αφροδίτη, κατά την αρχαιότητα ήταν, ένα μυθολογικό θυλικό. Ήταν σύζυγος του Ηφαίστου, αλλά περιγράφεται ως ερωμένη του Άρη, με τον οποίο φέρεται ότι απέκτησε τον Έρωτα, τον Δείμο και τον Φόβο. Με τον Ποσειδώνα έφερε στη ζωή τον Έρυκα, που έδωσε το όνομά του στο ομώνυμο βουνό της Σικελίας και τη Ρόδο, ενώ με το Διόνυσο, χάρη στη μαγική μεσολάβηση της Ήρας, γέννησε τον Πρίαπο. Γιος της θεωρείται επίσης ο Ερμαφρόδιτος, τον οποίο έφερε στη ζωή η θεά μαζί με τον Ερμή. Έκανε τον Αινεία μαζί με τον Αγχίση, τον αδελφό του Πριάμου. Συνδεδεμένο με μια φαινομενικά ατελείωτη σειρά φαινομένων -αγάπη, γέννηση, θάνατο, γονιμότητα, πόλεμο, ύφανση, μαγεία, συγγένεια, γάμο, παρθενία, πένθος κ.λπ.

Όλα αυτά μαζί με πολλά άλλα, κάνουν την Αφροδίτη του ραδιομεγάρου «ακτύπητη». Ξέρει να κινεί τα νήματα, που μετά την αποχώρηση του «νεκροθάφτη» διαχειριστή, προσπαθεί να απαλλαγή και αυτή με τον ίδιο τρόπο, μέσω Βουλής, για τις παράνομες πράξεις του «μορφώματος», αποφεύγοντας ποινικές ευθύνες!!! Αυτή αποφασίζει για τη διανομή του χρήματος, όταν το «Παγώνι» ξεπαγώνει το χρήμα, και επιστέφει ο...Οδυσσέας.

Εδώ βέβαια μεσολαβεί και η κορινθιακή σταφίδα, και μάλιστα είναι καλής ποιότητας. «Σουλτανιά». Έχει επιφορτιστεί, με το εξωμήτριο της ΕΡΤ τη (ΝΕΡΙΤ), που λειτουργεί με νοικιασμένους(της ΔΤ) «σκλάβους» της Αφρικής, διότι το προσωπικό που διαθέτει αυτό το κακέκτυπο δημιούργημα δεν υπερβαίνει τα 30 άτομα.

Αλήθεια ρε καλόπαιδα, γιατί τηλεόραση μιλάτε; υπάρχει δημόσια τηλεόραση; Γιατί μας δουλεύετε; Ρε κυβερνώντες «ψυχασθενείς» γιατί κλείσατε την ΕΡΤ; Δεν έχετε λίγη «τσίπα» λίγη «ντροπή» πάνω σας;

Το «πτώμα» βρίσκεται σε αποσύνθεση, η δυσοσμία δεν σας ενοχλεί; Ανοίξτε τις πύλες της ΕΡΤ, ζητήστε συγνώμη και στις 11 Ιουνίου που συμπληρώνεται ένας χρόνος ντροπής, αφήστε τους απολυμένους-εργαζόμενους, να δώσουν φτερά στον πληγωμένο αετό να πετάξει ψηλά!

Μέσα στη μαυρίλα και καφρίλα που ζούμε θα σας δώσει χαρά, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, μέσα από το πεταγμά του στα πέρατα της οικουμένης. Δώστε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στον Ελληνικό λαό και τον απανταχού της γης Ελληνισμό. Καρτερεί και προσμένει, να δει και πάλι την εικόνα της ΕΡΤ, την εικόνα της Ελλάδας, το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής!
Τι κυβερνητικό μουλάρωμα είναι αυτό(;).

Δε βλέπετε, ότι το «μόρφωμα» που ονομάσατε ΝΕΡΙΤ, πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το χουντικό πραξικόπημα του «λουκέτου» σε έναν κερδοφόρο οργανισμό όπως η ΕΡΤ δεν λειτουργεί τίποτα; Στραβωμάρα έχετε;

Και η δεύτερη αλλαγή διοίκησης στο κυβερνητικό μόρφωμα, αδυνατεί να θέσει σε λειτουργία τον τηλεοπτικό φορέα, με έναν νόμο, 4173/2013 μπάχαλο!!! Υπάρχουν τόσα κενά, που η νέα διοίκηση θα πρέπει να ζητάει συνέχεια, αλλαγές και τροποποιήσεις του νόμου. «Μάγκες» της συγκυβέρνησης, σοβαρευτείτε λίγο!!! Το καλοκαίρι έφτασε, το γιαούρτι και η ντομάτα θα πάει σύννεφο...Εκτός εάν με τον ανασχηματισμό της συγκυβέρνησης και την ημέρα του Αγίου πνεύματος που έρχεται σας φωτίσει το «Άγιο πνεύμα» και δείτε τον γκρεμό, πριν πέσετε μέσα!

Σημ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με γυναικεία πρόσωπα του ΥΠΟΙΚ και ΔΤ-ΝΕΡΙΤ είναι απλά «συμπτωματική».
Keywords
Αναζητήσεις
γυναικειες υποθεσεις ερτ
Τυχαία Θέματα