Το Ποτάμι στη Νέα Σμύρνη

Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση του Σταύρου Θεοδωράκη – 1000 άτομα χειροκροτούσαν όρθια

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης στην ανοιχτή συγκέντρωση Του Ποταμιού το βράδυ της Δευτέρας. Σε μια ατμόσφαιρα που δε θύμιζε σε τίποτα προεκλογική συγκέντρωση του παρελθόντος, ο Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε το μικρόφωνο στους πολίτες, απαντώντας σε ερωτήσεις των κατοίκων της περιοχής. Ο επικεφαλής Του Ποταμιού μίλησε για το θέμα των εξαγωγών, της επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους, την καταπολέμηση της ανεργίας, καθώς και για την απόσυρση

των κομμάτων από τα πανεπιστήμια. Επιπλέον, έθιξε το θέμα της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος. Απάντησε ακόμα, και στην ερώτηση που τον κατηγορούν, ότι είναι “anchorman” συγκροτημάτων, λέγοντας ότι ”οι αχυράνθρωποι είναι άνθρωποι διαχειρίσιμοι”. ”Ποιος θα μπορούσε να εξαγοράσει τους 42 υποψηφίους μας, ανθρώπους που ποτέ δεν υπηρέτησαν σε πολιτικά γραφεία”, αναρωτήθηκε.

Δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στο πόσο ακριβό είναι για τον Έλληνα πολίτη το πολιτικό σύστημα. Επίσης, έγινε αναφορά και στον περιορισμό του αριθμού των βουλευτών, που ”δε χρειάζεται συνταγματική αναθεώρηση, όπως ισχυρίζεται ο Σαμαράς”. ”Όταν βιώνεις ανθρωπιστική κρίση, δεν παίρνεις έκτακτες επιχορηγήσεις για τις ευρωεκλογές”, τονίζει για το θέμα των 7 εκατομμυρίων που εισέπραξαν τα κόμματα.

Περισσότερες φωτο από τη συγκέντρωση εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα