Το γεύμα στο «Βασίλη στη Κηφισιά», ο Αντώνης Σαμαράς και οι 20 βουλευτές – υπουργοί καλεσμένοι

Δεν ήταν ένα… τυχαίο γεύμα, το γεύμα του πρωθυπουργού μαζί με 20 βουλευτές και τον πρόεδρο της βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη το βράδυ της Τετάρτης….

Καθώς… περνάμε καθημερινά από την περιοχή μάθαμε κάποια πράγματα…όπως ότι:

«Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε στους καλεσμένους του ότι τα πράγματα από το Σεπτέμβριο μπορούν να είναι καλύτερα και θα πάνε… καλύτερα ενώ οι δύσκολοι μήνες είναι οι… πρώτοι του καλοκαιριού» !

Και είναι σίγουρα έτσι… η Ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται έχοντας εξαντλήσει τις αντοχές της και αυτό

το γνωρίζει πολύ καλά ο Αντώνης Σαμαράς αφού όπως διαπίστωσε στους καλεσμένους του δεν μπορούμε να πάρουμε άλλα μέτρα….

Ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της χαλαρής κουβέντας ζήτησε συστράτευση από όλους αλλά και ενεργό ρόλο…

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν… ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γιάννης Βρούτσης, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Μάριος Σαλμάς, ο Γεωργιάδης, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Αυγενάκης, ο Γεροντόπουλος, ο Λαμπρόπουλος, ο Μαρίνος, ο Ταλιαδούρος, ο Αθ.Μπούρας κα.

Ενώ δέχθηκαν την έκκληση του πρωθυπουργού για… αποφασιστικότητα και για… μηδενική χαλάρωση στο παραγόμενο έργο αφού σίγουρα όλα λειτουργούν υπό το βάρος της τρόικα όπου την Δευτέρα θα είναι στην χώρα μας (…το τεχνικό κλιμάκιο της) για να προετοιμάσουν την επίσκεψη στις 3 Μαρτίου των επικεφαλής για τον έλεγχο του παραγόμενου έργου στη χώρα μας.

Σίγουρα ο Αντώνης Σαμαράς άκουσε τους βουλευτές για το κλίμα που επικρατεί στις περιφέρειές τους αφού στα σχέδιά του όπως μαθαίνουμε είναι να αφήσει το Μαξίμου και να βρεθεί κοντά τους στις περιφέρειες….

Ο Αντώνης Σαμαράς εξήγησε ότι τα βήματα πρέπει να πάνε βάσει σχεδίου και οι επόμενοι μήνες που είναι δύσκολοι πρέπει να έχει την στήριξη των βουλευτών για ένα καλύτερο αύριο!

Πάντως όλοι ανέφεραν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει ότι γνωρίζει πολύ καλά το πώς είναι η κατάσταση των Ελλήνων πολιτών με την φορολογία τα μέτρα την ανεργία τις περικοπές τα χαράτσια αφού ανέφερε ότι δεν ζει σε γυάλινο πύργο!

Ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά μέτρα για την καταπολέμηση της Ανεργίας βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης…

Εμείς πάντως θα το ξαναπούμε ότι χρειάζεται… κούρεμα-ρύθμιση στα δάνεια των πολιτών κάτι το οποίο σήμερα ακούστηκε ότι υπάρχει σαν σκέψη και από την τρόικα για νοικοκυριά με εισόδημα έως 25.000 ευρώ.

Μέχρι την… Τρίτη πάντως αναμένεται «βαρύ» το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αφού «προετοιμάζει» όλους του Υπουργούς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΡΌΙΚΑ.

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα