Ποιά είναι η 27χρονη κοπέλα που έχασε τη ζωή της στη θεομηνία

Mια νεκρή νεαρή κοπέλα άφησε πίσω της η θεομηνία που χτύπησε την Αθήνα το πρωί της Παρασκευής. Η 27χρονη ξεψύχησε στο αυτοκίνητό της όταν αυτό ακινητοποιήθηκε σε δρόμο του Χαλανδρίου λόγω της πλημμύρας.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της είναι αδιευκρίνιστα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη σοκ από το γεγονός ότι εγκλωβίστηκε στο...........
αμάξι της και εν συνεχεία καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα star
πρόκειται για την 27χρονη Μαρία - Αγγελική Ματράγκου, ιδιωτική υπάλληλο, από το Αργος.

Στον δρόμο για τη δουλειά της το αυτοκίνητό της ακινητοποιήθηκε, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες λόγω της πλημμύρας, βάσει άλλων πληροφοριών γιατί έπεσε σε λακκούβα. Πανικόβλητη, άρχισε να τηλεφωνεί, πρώτα στους συναδέλφους και μετά στη μητέρα της.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μιλώντας στο Star μετέφερε την τελευταία συνομιλία που είχε με τη μητέρα της. «Μαμά, φοβάμαι» είπε η κοπέλα. «Πήγαινε στη δουλειά της και σε κάποιο σημείο του δρόμου που είχε πολλή βροχή σταμάτησαν τα αυτοκίνητα. Μπήκαν νερά στο αμάξι και φοβήθηκε πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τίποτα», συμπληρώνει ο πατέρας της άτυχης νεαρής.

«Οι γιατροί θα κάνουν νεκροψία και θα μας πούνε... Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι φοβήθηκε πάρα πολύ. Ηταν μόνη της στο αμάξι. Πήγαινε στη δουλειά της. Ηταν 9:30 το πρωί», καταλήγει ο πατέρας της 27χρονης Μαρίας- Αγγελικής Ματράγκου.

Την άτυχη νεαρή απεγκλώβισαν οδηγοί που βρέθηκαν στο ίδιο σημείο. Βάσει των ίδιων πληροφοριών την έβγαλαν έξω και την ξάπλωσαν στο οδόστρωμα. Λίγο αργότερα κατέρρευσε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου σε δηλώσεις της ανέφερε πως όλη η ομάδα του νοσοκομείου προσπάθησε να την συνεφέρει, αλλά η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της.

«Oταν έφτασε εκεί το ασθενοφόρο η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Προσπάθησαν και οι εργαζόμενοι μέσα στο ασθενοφόρο με απινιδωτή να την επαναφέρουν όμως δεν γινόταν τίποτα...», συμπλήρωσε
Keywords
Τυχαία Θέματα