Το Facebook εγκαινιάζει παιχνίδι τζόγου με αληθινά χρηματικά βραβεία

Το πρώτο του βήμα στον διαδικτυακό τζόγο κάνει το Facebook στη Βρετανία με το νέο παιχνίδι Bingo Friendzy που προσφέρει αληθινά χρηματικά βραβεία.

Οι βρετανοί που έχουν κλείσει τα 18 τους χρόνια θα μπορούν να ποντάρουν αληθινά λεφτά στο νέο παιχνίδι του Facebook, ενώ υπάρχουν σχέδια του αμερικανικού κοινωνικού δικτύου να ενσωματώσει και εικονικά «φρουτάκια» τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως αναφέρει σήμερα ο Guardian,

το Facebook επιμένει ότι έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την ηλικία των παικτών, αποτρέποντας τους ανήλικους από τα συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά αυτό είναι απίθανο να καθησυχάσει τις ανησυχίες των γονιών, τα παιδιά των οποίων περνούν πολλές ώρες την ημέρα στην ιστοσελίδα.

Το Bingo Friendzy αναπτύχθηκε από την εταιρεία-γίγαντα στα τυχερά παιχνίδια Gamesys, που διαθέτει αρκετές μεγάλες ιστοσελίδες όπως τις Sun Bingo και Caesars Casino.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα υπόκειται στους κανόνες της βρετανικής αρχής τυχερών παιχνιδιών καθώς η εταιρεία εδρεύει στο Γιβραλτάρ.

Εκπρόσωπος του Facebook σημείωσε: «Το Facebook είναι ένα μέρος που επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν και να μοιράζονται. Το παιχνίδι με αληθινά χρήματα είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα με σαφείς κανόνες στη Βρετανία και εμείς επιτρέπουμε σε ένα συνεργάτη να προσφέρει τα παιχνίδια του σε ενήλικες χρήστες στην πλατφόρμα του Facebook με έναν ασφαλή και ελεγχόμενο τρόπο».

Η είσοδος στα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια ήταν κάτι που αναμενόταν εδώ και καιρό για το Facebook, που παράγει ένα αυξανόμενο ποσό των εσόδων του παγκοσμίως από τα παιχνίδια.

Μόνο τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, 192 εκατ. δολ. από τα 760 εκατ. δολ. των εσόδων του προέρχονταν από πληρωμές που έγιναν σε παιχνίδια όπως τα Zynga’s Farmville και Mafia Wars.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα