Τα 8 πιο τρελά αξεσουάρ για iPad και iPhone (εικόνες)

Στο νέο τεύχος του διάσημου αμερικανικού καταλόγου Hammacher Schlemmer δίνεται μεγάλη έμφαση στα πιο αδιανόητα αξεσουάρ για τις δημοφιλείς συσκευές της Apple.

1. Πάρτε για παράδειγμα το παρακάτω κεραμικό κέρατο-ηχείο. Είναι ό,τι πρέπει για το νέο σας iPhone 5, που σίγουρα έχετε φροντίσει ήδη να αποκτήσετε.
Ονομάζεται «Φυσικός ακουστικός ενισχυτής iPhone». κοστίζει μόνο 499,99 δολάρια, είναι ιταλικό, φτιαγμένο στο χέρι και δεν χρειάζεται ρεύμα.

2. Το μεγαλύτερο

πρόβλημα με τα iPhone είναι ότι δεν παίζουν κασέτες. Αυτή η συσκευή σας βγάζει από τη δύσκολη θέση με μόνο 79,95 δολάρια.

3. Αν χαθείτε στην έρημο θα εύχεστε να είχατε μαζί σας τον «Ηλιακό φορτιστή-θήκη για iPad». Μόνο 199,95 δολάρια.

4. Απίθανη θήκη για iPad που φοριέται επάνω στην απλή ποτηροθήκη του αυτοκινήτου σας. Κοστίζει 49,95 δολάρια και κάνει και την οδήγηση πιο επικίνδυνη.

5. Ένα κλασικό έπιπλο που θα κάνει τους καλεσμένους σας να ζηλεύουν και το καθιστικό σας να ξεχωρίζει. Μόνο 149,95 δολάρια.

6. Happy Days! Μετατρέψτε το iPad σας σε τζουκ μποξ με μια απλή κίνηση. Δικό σας με 199,95 δολάρια.

7. Τα παλιά σας γάντα είναι άχρηστα. Αυτά εδώ είναι ειδικά φτιαγμένα για οθόνες αφής καθώς μέσα από μια… περίπλοκη διαδικασία επεξεργασίας και εμπλουτισμού του δέρματος με μυστικά αγώγιμα υλικά τα συγκεκριμένα γάντια μπορούν και μιμούνται τις ιδιότητες του ανθρώπινου δέρματος. Μόνο 99,95 δολάρια.

8. Ρυθμιζόμενο επιδαπέδιο σταντ για iPad που κοστίζει 179,95 δολάρια. Χρήσιμο για οποιονδήποτε δεν θέλει να… βασανίζεται κρατώντας στα χέρια του ένα iPad.

Keywords
Τυχαία Θέματα