Συμμετοχή ΠΟΣΠΕΡΤ στα συλλαλητήρια

…6 και 7 Απριλίου

Στις 6 Απρίλη στις 6.30μμ στα Προπύλαια διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στα μέτρα που πάνε να μας φορτώσουν εκ νέου, με νέα μνημόνια ή όπως αλλιώς τα ονομάσουν.

Στις 7 Απρίλη διαδηλώνουμε στα συλλαλητήρια μαζί με το ΠΑΜΕ.

Τα νέα θανατηφόρα μέτρα που σχεδιάζουν, φέρνουν μείωση του αφορολόγητου, μείωση των συντάξεων, απελευθέρωση των απολύσεων και επιδεινώνουν

ακόμα περισσότερο την κρίση με αποτέλεσμα να διερωτάται κανείς αν θα υπάρξει αύριο για τους κατοίκους αυτής της χώρας.
Νέα δυσβάσταχτα μέτρα σε βάρος των εργαζόμενων για μια δεκαετία, με στόχο να εξοικονομηθούν 3,5-4,5 δις ευρώ για τους τραπεζίτες. Προχωράνε στην επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και στο ξεπούλημα της ΔΕΗ του ΟΛΘ του νερού κ.α. Βέβαια και αυτή τη φορά για όλα αυτά τα μέτρα υπάρχουν και οι απαραίτητες υποσχέσεις που μέχρι σήμερα ίδιες και παρόμοιες έχουν αποδειχθεί φρούδες ελπίδες. Η νέα υπόσχεση είναι ότι αν μας επιτρέψει η Τρόικα και οι δανειστές να πιάσουμε τους δημοσιονομικούς στόχους μετά απ’ όλα αυτά, ίσως κάποιοι πάρουν μερικά ψίχουλα από τα αντίμετρα.

Όλες οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων που γίνονται αυτήν την περίοδο (Εθνική ασφαλιστική, συνταξιούχοι, εκπαιδευτικοί, νοσοκομεία, ΔΕΗ κλπ) χρειάζονται συντονισμό, αγωνιστική συνέχεια, ενότητα και συνέπεια.
Η απαίτηση για πανεργατική απεργία έρχεται από όλους τους χώρους που βρέθηκαν ή βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και ζητούν μια απεργία που να ενοποιήσει όλες τις αντιστάσεις. Θεωρούμε ότι η ΓΣΕΕ πρέπει να πάψει να είναι παρατηρητής στη νέα αφαίμαξη των εργασιακών δικαιωμάτων, αλλά και της εξαθλίωσης της κοινωνίας και να πάρει εδώ και τώρα πρωτοβουλία με μαζικές και συνεχείς αντιδράσεις και απεργίες.
Μόνο ο φόβος των αντιδράσεων μπορεί να τους σταματήσει.

Δυναμικά συμμετέχουμε στις 6 Απρίλη στις 6.30μμ στα Προπύλαια, στο πανεργατικό συλλαλητήριο που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ, ο Συντονισμός ενάντια στα μνημόνια, η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για τον συντονισμό και δεκάδες σωματεία και στις 7 Απρίλη στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ.

The post Συμμετοχή ΠΟΣΠΕΡΤ στα συλλαλητήρια appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα