Σε ιταλικά και ιρλανδικά περιοδικά οι τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ

Στις σελίδες της ιρλανδικής ταμπλόιντ εφημερίδας «Irish Daily Star» έκαναν την εμφάνισή τους το Σάββατο οι τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον – όχι όμως στη βρετανική και βορειο-ιρλανδική έκδοση. Παράλληλα, ένα ιταλικό περιοδικό, που ανήκει στον όμιλο Μοndadori του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει τη Δευτέρα σε ένα ειδικό αφιέρωμα 26 σελίδων τις επίμαχες φωτογραφίες. Στη γαλλική Δικαιοσύνη κατά του περιοδικού Closer προσέφυγαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του.

Τις φωτογραφίες έφερε πρώτο στη δημοσιότητα την Παρασκευή το γαλλικό περιοδικό Closer. Ο πρίγκιπας και η Μίντλετον μήνυσαν το έντυπο για «προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής».

Το όλο θέμα πήρε νέες διαστάσεις το Σάββατο όταν το ιταλικό περιοδικό Chi ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αναδημοσιεύσει τις επίμαχες φωτογραφίες την προσεχή εβδομάδα. Και τα δύο έντυπα ανήκουν στον όμιλο Mondadori, του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Το περιοδικό Chi θα αφιερώσει 26 σελίδες στη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, δεύτερου στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Αγγλίας, με τον τίτλο «Η Βασίλισσα είναι γυμνή» στο εξώφυλλό του.

«Είναι μια υπόθεση που αξίζει να προβληθεί, γιατί δείχνει την καθημερινή ζωή ενός πολύ διάσημου, νεαρού, μοντέρου και ερωτευμένου ζευγαριού» δήλωσε ο διευθυντής σύνταξης του ιταλικού περιοδικού Αλφόνσο Σινιορίνι.

Στο πεντασέλιδο δημοσίευμά του, το περιοδικό Closer δημοσίευσε στο τεύχος της Παρασκευής 15 φωτογραφίες που εικονίζουν το πριγκιπικό ζεύγος στη διάρκεια διακοπών του στο Λουμπερόν της νότιας Γαλλίας. Σε αρκετές από αυτές τις φωτογραφίες, που ελήφθησαν με τηλεφακό, η δούκισσα του Κέμπριτζ απαθανατίστηκε γυμνόστηθη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του ζεύγους.

Νωρίτερα το Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες είναι «αυθεντικές», ενώ τα Ανάκτορα Σεντ Τζέιμς χαρακτήρισαν «ανάρμοστη και εντελώς αδικαιολόγητη προσβολή της ιδιωτικής ζωής» του Ουίλιαμ και της Κέιτ τη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών.

Το περιοδικό από την πλευρά του έκανε λόγο για υπερβολική αντίδραση της βασιλικής οικογένειας και επεσήμανε ότι οι φωτογραφίες ελήφθησαν από τον δρόμο, άρα το πριγκιπικό ζεύγος έκανε το μπάνιο του ουσιαστικά σε κοινή θέα.

Καμία βρετανική εφημερίδα δεν αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες μολονότι, όπως ανέφερε το Σάββατο η Daily Mail, προσφέρθηκαν οι επίμαχες εικόνες.
Πηγή τα ΝΕΑonline

Keywords
Τυχαία Θέματα