Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά

Ένας νεκρός, μια γυναίκα τραυματίας

Άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, πριν από λίγη ώρα, έξω από το 2ο δημοτικό σχολείο, στην οδό Σαλώνων, στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε και μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα πήγε να αφήσει το παιδί του στο σχολείο. Καθώς επέστρεφε στο αυτοκίνητό του, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ, άρχισαν να τον πυροβολούν μέσα από το όχημα τους.

Ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, μια γυναίκα που ήταν κοντά στο αυτοκίνητο

του θύματος. Η τραυματίας, που είναι μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος, διακομίστηκε στο Σισμανόγλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα είναι ελληνικής καταγωγής και είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν ένα καμένο αυτοκίνητο που εκτιμάται ότι είναι το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, διέφυγαν μα μηχανές που οδηγούσαν συνεργοί τους.
Πηγή ethnos.gr

The post Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα