Όμηροι των συνδικαλιστών (που νομίζουν ότι βιώνουμε ημέρες Πολυτεχνείου) οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Email αναγνώστη

Κάποιοι «πυροβολημένοι» που βρίσκονται σε σύγχυση νομίζουν ότι ζουν το νέο Πολυτεχνείο με την ιστορία της ΕΡΤ, οι «πονηρούληδες» μεταξύ των οποίων και ορισμένοι συνδικαλιστές, αισθάνονται ότι έχουν μπροστά τους τη μεγάλη ευκαιρία της εισόδου τους στη Βουλή, στις επόμενες εκλογές, όπως κάποτε έκαναν κάποιοι άλλοι «εξαργυρώνοντας» τους αγώνες τους!

Πέρα

όμως, από τη βλακεία και τις φιλοδοξίες ορισμένων, υπάρχουν και οι εργαζόμενοι που είναι όμηροι των συνδικαλιστών, έχοντας μπλοκάρει τις εξελίξεις. Για λίγο όμως, διότι τα πράγματα προχωρούν!

Καλώς ή κακώς η ΕΡΤ έκλεισε και, όποιος το αποδεχθεί πιο γρήγορα θα βγει κερδισμένος… Για τους υπόλοιπους που φέρονται να μην νοιάζονται για τη λεπτομέρεια να υπάρχει δουλειά για τους πρώην υπαλλήλους της ΕΡΤ, είτε εξυπηρετούν σκοπιμότητες και συμφέροντα είτε είναι ηλίθιοι!

Ο άθλιος μεταβατικός φορέας (γιατί άθλιο είναι αυτό το πράγμα που βλέπουμε στις οθόνες μας με την ένδειξη ΔΤ), αργά ή γρήγορα θα πάρει μπροστά και αυτό μεταφράζεται σε 2.000 θέσεις εργασίας. Με ποιο σκεπτικό λοιπόν, αλλά και στο όνομα ποιού ορισμένοι συνδικαλιστές φρενάρουν τις εξελίξεις κρατώντας ομήρους τους εργαζόμενους που θέλουν να εργαστούν, ρισκάροντας τα πάντα;

Ν.Λ.Ν

Keywords
Τυχαία Θέματα