Οι πενήντα αποχρώσεις… της Μενεγάκη

Τι μας βρήκε presenter μου καλοκαιριάτικα! Ντουβρουτζάς ολάκερος! Μετωπική! Απευθυνόμαστε στην Ελένη Μενεγάκη, που επέστρεψε today στα τηλεοπτικά και έκανε αναφορά στο απόλυτο book, τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»! Το ρούφηξε όπως είπε, σε μιάμιση μέρα το διάβασε και ανυπομονεί για τη συνέχεια!

Junk food
Τι να

πούμε now, η πλήρης ταύτιση! Τα ίδια πάθαμε presenter μου! Το καταβροχθίσαμε! Διότι τούτο δεν ήταν βιβλίο… αλλά  Big Mac! Μιλάμε για best seller που σου προκαλούσε ρέψιμο! Τέτοιο διαμάντι λογοτεχνίας!

Η ειδοποιός διαφορά
Κατά τα άλλα, πώς μας φάνηκε η πρεμιέρα της presenter; Δεν θα σταθούμε στο τρακ της και κάποια πλάνα αμηχανίας που μπουμπουνιστήκανε (σκηνοθέτα όλα οκ;) πράγμα λογικό για first day, αλλά στη γενικότερη εικόνα. Που βγάζει guys μου μία ποιότητα!

Κατραπακιές
Ε, ναι, είναι η truth! Η εκπομπή της Μενεγάκη με τους συνεργάτες που έχει και με τα διεθνή θέματα που καταπιάνονται, ανεμοστροβιλίζει ένα επίπεδο, unique στα αντίστοιχα προγράμματα! Γυρίστε π.χ. απέναντι σε Μελέτη και θα σας έρθουν σφαλιάρες από την trashαδούρα! Μπουνίδι κανονικό!

Σε καλό δρόμο…
Αυτά in general. Όσο για τους νέους της συνεργάτες; Ε, βέβαια χαρήκαμε τις νέες ελεύσεις, διότι πέρυσι με Μωρέλλες και Δεμερτζήδες την είχαμε ακούσει για τα καλά! Από τα κιλά τεστοστερόνης! Δεν μείναμε και άφωνοι από τις εμφανίσεις Καλλιμούκου και Χρυσικοπούλου, ωστόσο αίσθηση μας είναι ότι η παγωμάρα τους οφείλεται στην κρυάδα της πρώτης επαφής. Υπομονή έχουμε!

Υ.Γ. Για την Κατερίνα Ζαρίφη, ένα θα σχολιάσουμε. Όσο δεν υποδύεται τον ιπποπόταμο, έχει κάτι τραβηχτικό. Και σίγουρα την τηλεοπτική της εικόνα έχουμε συμπαθήσει περισσότερο από πέρυσι, που ξεχώρισε στο φιάσκο του Πρωινού Ant1!

Προς δελτίο Mega
Χάιντε ντε, έτσι! Βγάλτε στην οθόνη και λίγο πάλι τον Απόστολο Μαγγηριάδη! Όχι τίποτα άλλο, αλλά να φροντίζουν οι ειδήσεις του Mega και για το γυναικείο τους κοινό, μόνο για τους άντρες μπουμπουνάει τις Σαράφογλου και Τζίμα! Δώστε και λίγο από το παλικάρι, διαθέτει και λέγειν, τα πάει καλά και από εμφάνιση!

Θα μας θυμηθείς!
Και πού είσαι Μενεγάκη; Επίσης τριλογία! «Γυμνή μπροστά σου»! Φιλετάκι! Επίσης μπεστ σελεράκι των New York Times, στο ρόλο του Κρίστιαν Γκρέυ… ο Γκίντεον Κρος! Κελεπούρι και του λόγου του!
(διαβάζεται επίσης με άπλετη κόκα κόλα!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα