Όχι σε απόπειρα συγκάλυψης και παραγραφής για την απώλεια των αποθεματικών μας

Προς τον διαχειριστή
«Ενημέρωση 24» [email protected]

Τα πρωτοφανή και εντελώς ανυπόστατα που περιλαμβάνονται στο ανυπόγραφο κείμενο το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα enimerosi 24 την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 9.37 π.μ. γνωρίζετε ότι μόνο την ενημέρωση δεν υπηρετούν.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να αποκαταστήσετε αμέσως όλα αυτά που αναφέρετε ,επειδή δεν ανταποκρίνoνται στην αλήθεια και το γνωρίζετε, δεδομένου ότι στις εκλογές της ΕΣΗΕΜθ

δεν συμμετείχαν συνδικαλιστικές παρατάξεις της ΕΣΗΕΑ , ούτε βέβαια συνδυασμοί υποψηφίων και ούτε η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων.

Πιθανόν να μπερδεύουν κάποιοι την παλιότερη, πριν από χρόνια, δημόσια και αμέριστη υποστήριξη της ΚΕΔ στον σημερινό πρόεδρο της ΕΣΗΕΜΘ , ώστε να εκλεγεί , τότε μέλος στα όργανα της ΔΟΔ και της ΕΟΔ.
Αυτό όμως εκτός από το γεγονός ότι ούτε και ο ίδιος το θυμάται δεν ανήκει σε παράταξη της ΕΣΗΕΑ. Δεν θα μπορούσε άλλωστε.

Αυτό που ίσως δεν θέλει ο κρυπτόμενος (έτσι νομίζει) μυθιστοριογράφος του κειμένου, να αποκαλυφθεί και φαντασιώνεται είναι προφανώς ότι:

-Aπo τους 178 συναδέλφους που πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες της ΕΣΗΕΜΘ (σε σύνολο 800, εγγεγραμμένων μελών της Ένωσης) μόνο κάπου 100, θεώρησαν ότι έπρεπε να εκλέξουν κάποιον ως εκπρόσωπο τους στον ΕΔΟΕΑΠ, ώστε να επανεκλεγεί στο Προεδρείο , μήπως και επαναπροσληφθεί ( αν και αντιπρόεδρος) ως υπάλληλος και ίσως με καλύτερες αποδοχές.
Δικαίωμα τους να διαλέξουν τον εκπρόσωπο τους.
Ακόμη και η απαξίωση έχει το νόημα της , ενώ η αποχή αφήνει ανοικτό το θέμα ελέγχου της διαδικασίας.

-Εκλογές όμως για τον ΕΔΟΕΑΠ χωρίς γενική συνέλευση και χωρίς προηγούμενο απολογισμό, τις οποίες υπέδειξαν οι 5 οποίοι παραιτήθηκαν προσχηματικά, είναι συνοπτική διαδικασία που απέχει από τη νομιμότητα. Σε ώρα μάλιστα ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, για τα οικονομικά και το PSI, από τον οικονομικό εισαγγελέα μπορεί να χαρακτηρισθεί ως διαδικασία συνενοχής σε ένα σχέδιο συγκάλυψης και παραγραφής ευθυνών για την απώλεια των αποθεματικών του ΕΔΟΕΑΠ.

Ευθύνες όμως υπάρχουν,όπως έδειξε και η συνέλευση του Ιουνίου του 2012, δεν παραγράφονται και ελπίζουμε ότι η ανάρτηση δεν θέλει να εξυπηρετήσει όσους «καίγονται» για την συγκάλυψη

Θεωρούμε ότι πρέπει να φροντίσετε για την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και στην αναπαραγωγή σε άλλες ιστοσελίδες, την οποία προκάλεσε η ανάρτηση σας, που ενδεχομένως έγινε και με δική σας πρωτοβουλία.

Από τo Γραφείο Νομικής Υποστήριξης
της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Keywords
Τυχαία Θέματα