Ο υποψήφιος γενικός γραμματέας του ΠΣΑΤ Θεόδωρος Νταβέλος καταθέτει στο enimerosi.24 τις σκέψεις του για την επόμενη ημέρα στον Σύνδεσμο

«Ο ΠΣΑΤ δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Μια μεγάλη παρέα. Ο στόχος λοιπόν πρώτα από όλα και πάνω από όλα πρέπει να είναι να κάνουμε τα γραφεία του, στέκι ξεκούρασης, και χώρο εργασίας. Να περνάμε από την Ασκληπιού 3 και να λέμε «εδώ είναι το σπίτι μας». Να ανεβαίνουμε στον δεύτερο όροφο, να βρισκόμαστε, να γνωριζόμαστε, να έχουμε το εντευκτήριο, αλλά και το χώρο που θα κάνουμε την εργασία μας. Τώρα τι γίνεται; Θεωρούμε ότι τα γραφεία είναι μόνο για τα μέλη του Δ.Σ. Λάθος. Όλων μας είναι τα γραφεία.

Εκεί, θα βρίσκουμε

τον υπολογιστή μας και θα εργαζόμαστε. Η ψηφιακή αναβάθμιση είναι «προ των πυλών». Θα μας παρέχονται όλες οι ευκολίες να κάνουμε τη δουλειά μας. Σε τακτά διαστήματα, θα οργανώσουμε σεμινάρια αθλημάτων, Ελληνικής γλώσσας, ξένων γλωσσών, Νέων τεχνολογιών. Θα απασχολούνται κατά προτεραιότητα άνεργοι αθλητικοί συντάκτες σαν διδάσκοντες.

Μέσα από το Εκπαιδευτικό Κέντρο ΠΣΑΤ/Μορφωτικό Ίδρυμα, θα υπάρχει ενημέρωση για προσφορά θέσεων εργασίας(σε Ελλάδα κι το εξωτερικό), θα δίνονται υποτροφίες για μεταπτυχιακά ή ειδίκευση, θα υπάρχει συνεργασία με Ελληνικά και Ξένα Πανεπιστήμια, θα παρέχεται συνδρομή για θέματα διαπιστεύσεων σε διοργανώσεις.

Τα προβλήματα της εποχής μας είναι πολύ σοβαρά. Το οικονομικό και η έλλειψη εργασίας, «καίνε» την κάθε οικογένεια. Βιώνω στο πετσί μου αυτό της ανεργίας. Οφείλουμε λοιπόν όλοι μας να βρούμε τρόπους για δουλειά σε συναδέλφους. Η εφημερίδα του συνδέσμου, αποτελεί διέξοδο εργασίας. Η έκδοση της σε εβδομαδιαία βάση, θα δώσει εργασία, ασφάλιση και περίθαλψη σε αρκετούς αθλητικούς συντάκτες.

Τη ζοφερή εποχή που βιώνουμε πρέπει να έχουν ανταπόδοση τα 30 ευρώ που δίνουμε για τη κάρτα μας. Αυτό θα συμβεί με εκπτώσεις και παροχές σε πολλά και διάφορα καταστήματα(σούπερ μάρκετ, κομπιούτερ, κινητής τηλεφωνίας, πρατήρια βενζίνης, βιβλιοπωλεία, σέρβις αυτοκινήτου, βρεφονηπιακούς σταθμούς). Με τους συναδέλφους που κινούμαστε στην ίδια ρότα σε αυτή τη διαδικασία των εκλογών, έχουμε έτοιμη εκτός από τα παραπάνω και τη συμφωνία με ξενοδοχειακή αλυσίδα και εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων. Προσφορές και παροχές για ΟΛΑ τα μέλη μας, σε όλη την επικράτεια. Γιατί ΠΣΑΤ δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Επιτέλους, οι συνάδελφοι που εργάζονται στα site, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εγγραφούν στο σύνδεσμο, ενώ οφείλουμε να υπάρχει πρόβλεψη και για τους freelancer, που όλο και αυξάνονται.

Προσωπικά, θέλω να αποτελεί ο ΠΣΑΤ στήριγμα μας. Είμαι πιστός στο δόγμα» τι κάνεις εσύ για τον ΠΣΑΤ και όχι ο ΠΣΑΤ για εσένα». Για αυτό και παρά το γεγονός ότι για μόλις 2 ψήφους στις εκλογές το 2009, δεν εκλέχθηκα στη θέση του β’ αντιπρόεδρου, έμεινα κοντά στο σύνδεσμο. Συνέχισα και έκανα την ετήσια λίστα με τους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς, που θέλει πολύ χρόνο και κόπο(καθώς ελάχιστες Ομοσπονδίες ανταποκρίνονται).Θέλω να αποδείξω ότι κάνουν τεράστιο λάθος όσοι λένε «ποιός ΠΣΑΤ». Και με εκνευρίζει που κάποιοι το βλέπουν μόνο συνδικαλιστικά. Όχι μωρέ, ο ΠΣΑΤ είναι πάνω από όλα παρέα, φίλοι, συναίσθημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα