Ο Βενιζέλος και το χιούμορ του

Αφασίας και αυτός ο Ολάντ! Όλο δεν θέλω να σας πιέσω, δεν είναι η θέση μου να πω και να σας συμβουλεύσω αλλά… ψηφίστε κόμμα που θα πει όχι στα μνημόνια και θα δείτε γλέντια! European!
Φαντάσου να ήθελε κιόλα να μας συστήσει! Θα έβαζε τη χερούκλα του να σου ψηφίσει!

Του έδωσε και κατάλαβε!
Ικανοποιητικό το γαλλικό της Τρέμη στο interview με τον president, δεν μπορείς να πεις, την καλύτερη προφορά ωστόσο μας την εκσφενδόνισε στην έναρξη του δελτίου, όταν το προλόγιζε! Μπουμπούνισε ένα «Ολάντ» με έναν αέρα! Άλλο να

σας το κάνουμε describe και άλλο να το ακούτε με τα αυτάκια σας! Τέτοιο αξάν, ούτε η Δεναξά που μένει και στη Γαλλία!

Χα χα χα…
Κοίτα τον εδώ που το παλεύει με το χιουμοράκι! Today πάντως του βγήκε! Ο λόγος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που μπορεί με τον Παπαδάκη να πέταξε τη χοντράδα, στο interview του στο protothema.gr με τους journalists Αντύπα και Μακρυγιάννη όμως, τα πήγε καλύτερα!
Του μπουμπουνάει ο τελευταίος: «Να ξεκινήσω κύριε πρόεδρε με μία ερώτηση…». Και του ανεμοστροβιλίζει αυτός: «Το ενδιαφέρον θα ήταν να ξεκινούσατε με μία απάντηση!».
Και κόπηκε στα γέλια! (Ο Βενιζέλος ε;)
[εδώ το βίντεο]

Πολύ μπροστά!
Κλείνουμε βιαστικά, με την today… τομή, στην ελληνική television! Που κάναμε watch πάνω στο ζάπινγκ το τρελό, την… Τένια Μακρή καλεσμένη να σχολιάζει! Άκουσον άκουσον! Πού; Where else, στην Μελέτη και στα αστροπελέκια της!

100 χρονών αντίληψη
Στα σοβαρά, Jesus Christ αυτά τα φαεινά μυαλά! Αλλά κυρίως Jesus Christ στους εκάστοτε ιθύνοντες, που παραμυθιάζονται με τη φαινομενική «φρεσκάδα»! Και επενδύουν σε γερασμένα μυαλά! Διότι σόρυ guys μου, το να φέρνεις Τένια Μακρή βαρύγδουπα το 2012, είναι situation άστα να πάνε! Βράστα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα