Ο Μόρισεϊ θα αφιερωθεί «στην τέχνη του να μην κάνεις τίποτα»

Οι ακυρώσεις συναυλιών του Μόρισεϊ δεν έχουν προηγούμενο: Οι περιπέτειες που είχε με την υγεία του έγιναν αιτία για να μην πραγματοποιηθούν οι περισσότερες προγραμματισμένες εμφανίσεις του στη Βόρεια και τη Νότια Αμερική και τώρα επικαλείται και την «έλλειψη χρηματοδότησης» για να ακυρώσει και άλλες συναυλίες σε βαθμό που να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη μουσική σκηνή για να αφιερωθεί… «στην τέχνη του να μην κάνεις τίποτα».

Με μήνυμά του στην Ιστοσελίδα True to You, ο πάλαι ποτέ τραγουδιστής των Smiths

δήλωσε ότι το 2013 «έφερε πολλές απογοητεύσεις και αναποδιές» στον ίδιο. Τον Ιούλιο ακύρωσε 14 συναυλίες εξαιτίας τροφικής δηλητηρίασης. Τον Μάρτιο απογοήτευσε τους θαυμαστές του στις ΗΠΑ καθώς ακύρωσε 22 συναυλίες εξαιτίας ιατρικών προβλημάτων, μεταξύ των οποίων ήταν η διπλή πνευμονία, το σύνδρομο του οισοφάγου Barrett και το έλκος στομάχου.

Η απόφαση που πήρε μαζί με τους παραγωγούς του να μην εμφανιστεί στη Νότια Αμερική ήταν όπως λέει «επώδυνη» για τον ίδιο και ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του.

«Είναι εύκολο να πουλάς εισιτήρια, αλλά αδύνατον να μεταφέρεις μπάντα και προσωπικό από την μία πόλη στην άλλη (δίχως χρηματοδότηση)» έγραψε ο 53χρονος τραγουδιστής.

Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, όπως είπε. «Το μέλλον μοιάζει ξαφνικά κενό. Ζητάω τόσο συχνά συγγνώμη που έχω καταντήσει κουραστικός. Οι ακυρώσεις αυτές κατεβάζουν την κουρτίνα και τα προβλήματα παραμένουν άλυτα όπως συνέβαινε και το 2009».

«Οι ακυρώσεις και οι ασθένειες έχουν «ρουφήξει» τη ζωή μας και μοναδική λογική λύση μοιάζει να είναι η τέχνη του να μην κάνεις τίποτα» δήλωσε ο Μόρισεϊ.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα