Ο λαός βρήκε τη φωνή του

Να ‘ναι καλά πάντως η ΕΡΤ, παράγει υλικό με τη σέσουλα! Το γιομίζει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ το ραδιομέγαρο! Τη μία με τα καμώματα της Έλλης Στάη, την άλλη με το γκέι φιλί του «Downton Abbey» και today με το κόψιμο των Αρβανίτη – Κατσίμη λόγω Δένδια! Παράπονο δεν έχουμε! Κινητικότατη!

Hero
By the way, σουξέ έχει αποκτήσει ο άτιμος! Ο λόγος για τον Κώστα Αρβανίτη, που φαίνεται πως του έκανε «καλό» (μέσα σε πολλά εισαγωγικά) η ιστορία τότε με το λουκέτο επί Μόσιαλου και έχουν

ανέβει οι… μετοχές του. Οι αγωνιστικές! Σου έχει φέξει κάργα presenter μου! Ούτε του παπά μην το ανεμοστροβιλίσεις τέτοιο ρεύμα!

Οι δεύτεροι ρόλοι πάντα κλέβουν την παράσταση!
Αφασία! Ο χαμός today στην «Κοινωνία Ώρα Mega». Και επειδή of course την είδηση τέτοια ώρα την ξέρετε, του τσακωμού Άδωνι με Μπουτάρη, εμείς θα εστιάσουμε αλλού. Πιο juicy! Στο άραγμα των Οικονομεα – Καμπουράκη, που τους άφηναν ανενόχλητοι να βγάλουν τα μάτια τους! Απίθανοι!

Κουλουβάχατα
Σου λέει, κάτσε και την κάναμε! Λαχείο! Και παρακολουθούσαν – σχεδόν ως τηλεθεατές – το «μαλλιοτράβηγμα» των καλεσμένων τους! Κάποια μοναδούλα θα τσιμπήσουμε, δεν γίνεται! Και μετά, όταν άρχισε ο Μπουτάρης να τσινάει (ο δε Άδωνις αν τον άφηνες ακόμα θα πλακωνότανε) τότε μόνο, οι presenters ακούστηκαν και πήγαν να ολοκληρώσουν για διαφημίσεις. Μέχρι που τους περιέλαβε η Κουντουρά, που της είχαν υποσχεθεί κι άλλο γύρο!

Τις απολαμβάνουμε κάτι τέτοιες εξομολογήσεις!
Το εντελώς πετυχημένο βέβαια ακούστηκε στη συνέχεια, μετά το break, δια στόματος Οικονομέα, όταν έμειναν μόνοι τους με Μπουτάρη. Τι εκσφενδόνισε ο presenter εμφανώς… στενοχωρημένος;
«Εμείς με την ευκαιρία να πούμε, ότι από πεποίθηση ούτε τα θέλουμε ούτε τους ονειρευόμαστε αυτούς τους καυγάδες »…
Καλό! Για αυτό είχαν πιει το αμίλητο νερό!

Ημέρα «Άδωνις»
Το ρεσιτάλ όμως το μεγάλο, το έδωσε η presenter Πόπη, που φιλοξενούσε πάλι Άδωνι και Μπαλάφα μετά. Τα νεύρα της τσατάλια με τον μπουμπούκο ήταν όλα τα λεφτά! Ο δε τελευταίος, αφασίας απλά! Αυτή να του μιλάει και να τον κοιτάει, που καθόταν ακριβώς δίπλα της, αυτός στήλη άλατος να κορδώνεται στην κάμερα μπροστά! Και να αμολάει τα ωραία του, ξέρετε… Μόνο αν ψηφίσουμε τα μέτρα θα σωθούμε, με Σαμαρά κτλ!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα