«Οι δούλοι ξύπνησαν και θα επαναστατήσουν!»

email αναγνώστη

Καλησπέρα σας. Αποφάσισα να σας γράψω αυτο το email για να σας παρουσιασω τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε εγω και οι υπολοιποι συναδελφοι μου στο χωρο εργασιας μας. Τα τελευταια είκοσι (20) και παραπανω χρονια εργαζομαι σε μια μεγαλη αλυσιδα super market. Αυτα ειναι τα super market

ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ τα οποια αντιμετωπιζουν -? μεγαλα προβληματα ρευστοτητας. Συγκεκριμενα απο τον Ιουνιο του 2011 δεχομαστε σημαντικες καθυστερησεις στη καταβολη των δεδουλευμενων μας. Οι εργαζομενοι για παραπανω απο εναν χρονο βαζουν πλατη προκειμενου η επιχειρηση να εχει ανοδικη πορεια. Φτασαμε στο σημερα οπου εχουμε Οκτωβριο και μαλιστα προς το τελος του και η διοίκηση ακομη προσπαθει να μας εξοφλήσει τον Αυγουστο. Τις τελευταιες ημερες θορυβήθηκα εντονα οταν καποιος απο τους συναδελφους μου μου εκμυστηρεύτηκε οτι αντιμετωπιζει σοβαρο προβλημα υγειας αλλα λογω της αφερεγγυότητας του εργοδοτη μας δεν εχει χρηματα για να κανει τις απαραιτητες εξετασεις. Και σας ρωταω κυριε Βεροπουλε με απολυτο σεβασμο πώς θα καλυψουμε τις αναγκες μας 7.500 εργαζομενοι απο τη στιγμη που εσεις δεν μας καταβάλετε τη μισθοδοσια μας; Εχουμε να πληρωσουμε φορους, χαρατσια, δανεια, υπαρχουν οικογενειες με δυο και τρία παιδια τα οποια εχουν φροντιστήρια και αναγκες. Το μήνυμα μου ειναι το εξης : ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ! να το εχετε καλα στο μυαλο σας αυτο κυριε Βεροπουλε.

Υ.Γ.
στο νεο σας τηλεοπτικο spot μιλατε για υπευθυνοτητα, αυτο πηγαινει μονο στον καταναλωτη, γιατι απο ο,τι βλεπουμε τις υποχρεωσεις σας απεναντι στους εργαζομενους σας δεν τις καλύπτετε.

Με εκτιμηση,
ενας εργαζομενος σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα