Ο Ευαγγελάτος, ο Κούτρας του Σκάι… και ο Κώνστας!

Πάντως έχει την πλάκα του να κάνεις watch στα πάνελ αυτής της εβδομάδας, τους ΠαΣόΚους παραμερισμένους! Έχει το γέλιο του, το πώς ξεβολεύτηκαν από την τιμητική καρέκλα! Και έχει το χιούμορ της, η εικόνα των θρονιασμένων Συριζαίων στη θέση τους! 

Απόλαυση
Ε, τώρα, δεν γουστάρεις να κάνεις watch την συμπαθέστατη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που by the

way τα λέει και τα χειρίζεται τηλεοπτικά εξαιρετικά καλά, στο πλατό της Τσαπανίδου… ενώ την Άννα Νταλάρα, εξορισμένη σε παράθυρο; Έχει τη χάρη του! 

Τα μυαλά στα κάγκελα
Ο άλλος, ο Νικήτας Κακλαμάνης, που ήταν επίσης στο στούντιο, εκσφενδόνισε κάποια στιγμή ωρυόμενος στην Κωνσταντοπούλου, που τόλμησε να τον διακόψει:
«Αν με ξαναδιακόψετε θα με συγχωρήσετε πάρα πολύ θα σας ανακαλέσω στην τάξη! Μην ξανατολμήσετε!» της μπουμπούνισε της woman!
Και η δε Τσαπανίδου αντί να τον μαζέψει που απευθύνθηκε με τέτοιον way, την ώρα που η συνάδελφος του ήταν πέρα για πέρα ευγενική, της έβαλε και χέρι!
Έλα Jesus μου και Christ μου presenter μου, με τον χειρισμό σου! 

Υ.Γ. «Ζωή μου επειδή σε αγαπώ δεν θέλω να με διακόπτεις… τελείωσα! Μίλα μόνη σου!» ανεμοστροβίλισε λεπτά αργότερα και η Νταλάρα, αλαφιασμένη επίσης!
Αυτή ok. Μπορεί να είχε και περίοδο, you know οι «δύσκολες» μέρες του μήνα! 

Τον έφτιαξε!  
Ε ρε χαρά που θα έκανε απόψε ο journalist του Σκάι, Χρήστος Κούτρας, με το πώς τον αποκάλεσε το κελεπούρι του channel, ο Ευαγγελάτος!
Χρήστο «Κώνστα»! Οh μοντιέ!
Και μάλιστα, του έκανε κανονικά την ερώτηση ολάκερη χωρίς να χαμπαριάζει καν το λάθος, με τον ρεπόρτερ να παίρνει το λόγο και να διευκρινίζει αρχικά… το επώνυμο του! 

Υ.Γ. Αφασία και στη συνέχεια. Ο Ευαγγελάτος προσπαθώντας να το ελαφρύνει, επαναλάμβανε το επώνυμο του σωστά για να διορθώσει τη γκάφα… μόνο που ο journalist δεν φάνηκε γενικώς να συμμερίζεται το χιούμορ! 

Με τις υγείες σας
Σαμπάνιες θα ανοίγει today ο Ant1! Μα, για να γιορτάσει τις αποδόσεις του ψυχαγωγικού του πρωινού! 12αρια έκανε η «άσχετα που το Πρωινό mou μας περνάει 30 μονάδες, τα πάμε πολύ καλά» Σίσσυ Χρηστίδου και συμπεραίνουμε ότι θα έχουν τρικούβερτα γλέντια!
Απλά μαθηματικά, δηλαδή. Όταν η presenter βρίσκει «πάρα πολύ καλά νούμερα» τα 9αρια της Μελέτη, τα δικά τους 12αρια, θα τα θεωρεί κορυφή! Ταβάνι! 

Υ.Γ. Στο μεταξύ σε λίγο, θα τους περάσει και η Σαράφογλου! 

2012… π.Χ.  
Για την απιστεύτου επίθεση που δέχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος του Σκάι, τι να πούμε; Έλεος πια με το να μην μπορεί ένας journalist, να πει την γνώμη του και να τον σαπίζουν στο ξύλο! Jesus Christ το situation! Πού φτάσαμε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα