Ο cool Γρηγόρης, το «πτώμα» του Master Chef και η Μελέτη στην κοσμάρα της!

Πάντως το φετινό Master Chef, για ένα πράγμα θα μείνει στην TV – ιστορία! Την απληρωσιά και τα οικονομικά ζόρια των ανθρώπων πίσω από τις κάμερες! Σόκι και δέος η ανακοίνωση των τεχνικών που κυκλοφόρησαν. Περιμένουν πώς και πώς την ανάδειξη του νικητή, όχι βεβαίως για άλλο λόγο, αλλά ως το μόνο τρόπο να εκβιάσουν την κατάσταση μπας και δουν κάνα ευρώ στις τσέπες τους! Από τα χρωστούμενα, που κάνει να τους δίνουν εδώ και μήνες! Jesus πού

έχουμε καταντήσει!

Επιτυχία…
Πραγματικά στο πρόγραμμα αυτό, που ξεκίνησε με ένα κάρο προβλήματα και συνεχίζουν, αντικατοπτρίζεται με unique τρόπο, ο εργασιακός Μεσαίωνας που ζούμε! Ούτε οι συνταγές έχουν μείνει στον κόσμο, ούτε η χλιαρή presenter, ούτε οι βαριεστημένοι κριτές… ενώ ανάθεμα και αν αναγνωρίζει ένας τηλεθεατής (εκτός από τις οικογένειες τους) κάποιον από τους παίκτες!

Άγνωστοι
Και στο τελευταίο, σταθείτε. Μην κοιτάτε που κουτσο-κάνει τα νουμεράκια του. Η τηλεόραση πια δεν έχει το nothing, κάπου πρέπει να βάλεις το channel σου! Το θέμα είναι όμως ότι κανένας από τους παίκτες δεν έχει ξεχωρίσει, ούτε ένας δεν είναι αναγνωρίσιμος στον κόσμο. Εκεί έξω στην κοινωνία κανένα γκελ!

Ωραίος
Τελικά αυτός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρε guys μου, έχει το κάτι στα βιντεάκια που τον κάνουμε watch όταν τον πετυχαίνουν έξω! Έχει μία στάση ρεαλιστική, αντιμετωπίζει τον ρεπόρτερ με τρόπο που καταλαβαίνεις, το κυριότερο! Ότι δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του! Και αυτό ομολογούμε μας κερδίζει τελευταία στον presenter!

Η ειδησάρα της ημέρας
Η αίσθηση αυτή μας βγήκε κάνοντας watch βιντεάκι του στο Star όπου τον πέτυχαν έξω από τον ραδιοφωνικό του σταθμό. Ε, είχε τον αέρα, που σου έδειχνε ότι αυτό που γίνεται τώρα, έχει μια ματαιότητα! Είναι… το nothing! Στο σφύριζε με τον τρόπο του! Ενώ έδωσε στο τέλος, την ειδησάρα που μας αιχμαλώτισε. Βαστάτε; Σε 13 εβδομάδες, έχουμε καλοκαίρι! Αμήν και πότε Jesus Christ μου!

Μοναδική στο είδος της
Είναι όμως αφασία η περίπτωση της Μελέτη! Κάναμε watch βιντεάκι από την παρουσίαση του βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη. Ε, είχε κόσμο και ντουνιά, μίλησαν οι περισσότεροι στην κάμερα και έδωσαν τις ευχές τους… Η Λόλα Νταιφά, η Μάγδα Τσέγκου, η Λιάνα Κανέλη, ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Κάρολος Αλκαλάι, η Τατιάνα κ.α.

Όλα εκεί καταλήγουν
Ώσπου ήρθε η σειρά της Ελεονώρας: Να είναι γερός δυνατός κτλ μπλα μπλα μπλα … για να καταλήξει στη μάνα της που έχει διαβάσει το βιβλίο και της είπε ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Μαλέλη! Αν δεν γυρίσει αυτό το woman την κουβέντα στον εαυτό της, θα σκάσει! Μπουμ!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα