Ο αλληλέγγυος, ο αγχωμένος και ο… νικητής

Ε, μα οποία γελοιότητα! Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Μα να πηγαίνει ο Γιώργος Παπαδάκης χθες στο «Όλα», μέρες που είναι και γίνεται γενικώς ο χαμός και το πρώτο πράγμα που κάνει… να παίρνει θέση στον πόλεμο κατά της Δούκισσας; Jesus ο journalist! Ένιωσε το χρέος να υπερασπιστεί! Τι άνθρωπος!

Στην κοσμάρα του
Παντού χώνεται! Από τότε που έσφυζε ο τόπος από τα μεσημεριανά δεν του ξέφευγε τίποτα, αλλά και τώρα επίσης, όλα τα παίρνει χαμπάρι!

Μα άκουσον άκουσον! Να αισθάνεται χρέος του και να εκφράζει την αλληλεγγύη… στο νεαρό μοντέλο, που βάλλεται! Αμπάχα μπούχα situation, άντε γεια και wind στα πανιά! Και περαστικά μας το κυριότερο!

Γέλια
Στο μεταξύ η άλλη, το κελεπούρι η Νομικού, που το παίζει κατατρεγμένη από τα σχόλια τής πανελίστριας τής Μενεγάκη που της την είπε (και μια χαρά το έπραξε), τι μπουμπούνισε χθες βρε guys μου στον φύλακα άγγελο της, Γιώργο Παπαδάκη; Δεν υπάρχει! «Εσείς που δίνετε χρόνο και χώρο στους νέους ανθρώπους»… Γέλαγαν όλοι στο πλατό για να φανταστείτε από την κουταμάρα! Και οι πέτρες!

Άναψε του καμία λαμπάδα και άσε τα υπόλοιπα
Και εντάξει για να μην τρελαθούμε. Guys; Μια απέραντης ομορφιάς woman που γράφει καταπληκτικά στο γυαλί, όπως χιλιάδες άλλα φρέσκα κορίτσια είναι η Νομικού. Αυτό και τελεία. Το nothing άλλο! Ας μην ήτανε ο Θέμος στην εφημερίδα του που είχε φάει σκάλωμα μαζί της και έγραφε κάθε εβδομάδα στη στήλη του και θα σας λέγαμε αν ξεχώριζε από τον σωρό!

Τότε δικαιοσύνη, τώρα κακεντρέχεια
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην θυματοποιούμε ανθρώπους τσάμπα και βερεσέ! Της την είπε πολύ ωραία και με το γάντι η journalist της Μενεγάκη και πέσανε όλοι να την χαϊδέψουν που πληγώθηκε! Στην ταλεντάρα! Που όταν την ανεδείκνυε προκλητικά και ξέμπαρκα ο Θέμος ήταν ok, τώρα που βρέθηκε ένας άνθρωπος να της την πει με πολύ nice τρόπο, ότι εννοείται πως δεν πιάνει μία μπροστά σε Μακρυπούλια, θυματοποιήθηκε! Ελληνικό television!

Κακό
Πινγκ πονγκ ατάκας και μπηχτής ήταν χθες η συνέντευξη Καλημέρη στον Μουτσινά, για όσους την έκαναν watch. Το στέλεχος πέταγε καρφιά δυσαρέσκειας για την εκπομπή, ο presenter απέκρουε ο μαύρος! Πάντως με την ευκαιρία αν και μας είναι συμπαθής σαν προσωπικότητα ο Μουτσινάς, το σόου του είναι στα όρια του tragic. Τη δε συνέντευξη δεν την έχει καθόλου! Όχι δηλαδή ότι το υπόλοιπο κομμάτι φυσάει…

Αλήθειες
Αλλά μιας και ο λόγος έφερε τις φετινές αποτυχίες, ας συμπεριλάβουμε και την περίπτωση της Γερμανού. By far! Εδώ στην περίπτωση της, με ένα πράγμα απορούμε. Με όλους αυτούς που λένε ότι έχει να δώσει πολλά στην television και της λείπει απλά το concept. Προσωπικά θεωρούμε με ό,τι και να καταπιαστεί, μπουζούκι θα το καταλήξει! Είναι τέτοια η αύρα της!

Κωστόπουλος παντού
Άσχετο, αλλά κάνοντας watch το «Όλα» των τελευταίων εβδομάδων. Μπορεί να προηγείται 10 μονάδες Λιάγκας – Σκορδά μετά την είδηση που έσκασε για εγκυμοσύνη, πάντως για την εκπομπή του Θέμου, ένας είναι ο νικητής! Πέτρος Κωστόπουλος! Guys; Πουθενά βιντεάκια για το πρωινό του Ant1 και για το ζεύγος που σάρωνε μέχρι πέρυσι, τώρα; Μόνο ο πρώην εκδότης παίζει! Δολοφονική η αναλογία! 15 προς ένα και βάλε!

Πάρτο αλλιώς
Κλείνουμε με John Πρετεντέρη. Αχ βρε Αία! Μα είναι δυνατόν, να παίρνει από πίσω τον Χατζηνικολάου; Μα να φέρνει καλεσμένο τον μπουμπούκο Άδωνι, που είχε μόλις πριν λίγες μέρες και είχε σαρώσει απέναντι ο enikos; Για όνομα! Αφήστε που τον πλαισίωσε τον άνθρωπο με ένα πάνελ, εντελώς αδιάφορο. Τι να σου κάνει! Αλλά αυτά παθαίνεις όταν αγχώνεσαι και κοιτάς τον δίπλα σου! Μαθηματικά βέβαιη η TV – ήττα!

(Το volume εσείς τώρα για songάκι καταπληκτικό! Γκαζώστε το και απολαύστε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα