Νέο πρόγραμμα για το Mega

Παρά τις αντιξοότητες και την απουσία εσόδων, το Mega ετοιμάζεται να βγάλει νέο πρόγραμμα τις επόμενες εβδομάδες. Δεν πρόκειται για πλήρη ανανέωση, όπως θα συνέβαινε στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιόδους, αλλά για ένα ισχυρό φρεσκάρισμα που θα ξεκινήσει Φεβρουάριο και θα κορυφωθεί τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα η αρχή θα γίνει στις 11 του μηνός με την πρεμιέρα της νέας τουρκικής σειράς, «Fatmagul» που θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 21.15, «απέναντι» από τον «Σουλειμάν» του ΑΝΤ1.

Επίσης κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, τρεις φορές την εβδομάδα στις 23.00, θα προβάλλεται η ξένη σειρά, «Killing». Πρόκειται για Δανέζικη παραγωγή αστυνομικού περιεχομένου με ισχυρές δόσεις κωμωδίας.

Και από τον Μάρτιο επιστρέφουν στο prime time του καναλιού οι ελληνικές σειρές. Αρχή με τη νέα σειρά, «Κατεβασμένα παντελόνια», και στη συνέχεια με το «Πίσω στο σπίτι» που επιστρέφει με νέα επεισόδια, μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις που έγιναν εκατέρωθεν. Και φυσικά το ίδιο διάστημα έχουμε την επανεμφάνιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον «Όμορφο κόσμο» που θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα