Νέο iPad, iPad mini, MacBook Pro με Retina θα αποκαλύψει η Apple

Μια σειρά από ανακοινώσεις για τα νέα της προϊόντα θα κάνει η Apple στην ερχόμενη παρουσίασή της την Τρίτη 23 Οκτωβρίου. Η εταιρεία, σύμφωνα με τις υπάρχουσες φήμες, θα αποκαλύψει το νέο iPad mini αλλά και μια νέα έκδοση του νέου iPad

αλλά και βελτιωμένες εκδόσεις των MacBook Pro που θα εξοπλιστούν με οθόνες Retina.

Φυσικά στο επίκεντρο της αυριανής εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του νέου iPad mini, ενός tablet με οθόνη 7.8 ιντσών που θα έρθει να ανταγωνιστεί τόσο το Google Nexus 7 όσο και το Amazon Kindle Fire HD. Παράλληλα η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει μια αναβάθμιση του μεγαλύτερου iPad που θα έχει τη νέα είσοδο dock που έχει και το iPhone 5 αλλά και πρόσβαση σε δίκτυα 4G.

Η Apple θα παρουσιάσει και μια νέα σειρά MacBook Pro με οθόνη 13 ιντσών Retina, την εντυπωσιακή οθόνη που υπάρχει και στο νέο iPad. Η οθόνη είναι εντυπωσιακή και προσφέρει υψηλή ανάλυση 2566 x 1600 πίξελ.

Τα νέα MacBook Pro δεν θα έχουν ηχεία ενώ υπάρχει νέα διάταξη στις εισόδους στο σασί με τις εισόδους HDMI και Thunderbolt να έχουν αλλάξει θέση. Όλες οι πληροφορίες προέρχονται από διαρροές και φήμες και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα παρουσιάσει την Τρίτη 23 Οκτωβρίου η Apple.
Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα