Μόνιμος υπάλληλος της ΕΡΤ ετοιμάζεται να δει την έξοδο λόγω διπλοθεσίας!

Αγρίεψαν τα πράγματα στη δημοσιογραφική αγορά και πλέον όποιος εργάζεται και πληρώνεται στην ώρα του κάνει το σταυρό του. Οι εποχές που κάποιος είχε δυο και τρεις δουλειές πέρασε ανεπιστρεπτί.

Η ΕΡΤ όπως λέγεται αντιμετωπιζόταν επί χρόνια από τους ανθρώπους της, ως επικουρική εργασία ή ως παραμάγαζο, καθώς όχι μόνο είδηση δεν έδιναν, αλλά υπήρχαν μόνο στις καταστάσεις του Λογιστηρίου. Τον τελευταίο χρόνο που η δεύτερη εργασία έχει μπει από παντού στο στόχαστρο, στην Αγία Παρασκευή προσπαθούν να τηρήσουν χαμηλούς

τόνους και το θέμα είναι στα ρηχά. Όσοι μόνιμοι έχουν δεύτερο εργοδότη είδαν τους συμβασιούχους που προσελήφθησαν στην ΕΡΤ, να αναγκάζονται να επιλέξουν μια εκ των δύο και είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Κανείς εκ των μόνιμων με δεύτερη δουλειά δεν έδινε δικαίωμα για σχόλια, πλην ενός ο οποίος βρίσκεται προ του φάσματος της απόλυσης, καθώς ενώ εργάζεται σε μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα το «παίζει» σχολιαστής στην τηλεόραση του ομίλου.

Το «tragic» που λέει και η Τασούλα είναι, πως δεν εμφανιζόταν αραιά και πού, αλλά σχεδόν σε μόνιμη βάση, με αποτέλεσμα η παρουσία του να μεταφράζεται, ως ….συνεργασία, όπως δηλαδή είναι η πραγματικότητα. Είχε μάλιστα τέτοιο θράσος λένε στην Αγία Παρασκευή που δεν πλασάριζε τον εαυτό του ως δημοσιογράφο της ΕΡΤ, αλλά ως δημοσιογράφο της εφημερίδας του Ομίλου!

Τα λαγωνικά της ΕΡΤ τον εντόπισαν αφού τον παρακολουθούσαν με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται η καταγγελία της σύμβασης. Μάλιστα δεν υπάρχουν αναστολές αφού όπως σχολιάζουν, δεν θα τον αφήσουν άνεργο. Το Πάσχα και οι εκλογές ίσως καθυστερήσουν την εξέλιξη, όμως δύσκολα θα την γλυτώσει ο σχολιαστής! Το πρόβλημα είναι πως δεν το ξέρει και όταν το μάθει θα είναι αργά!

Keywords
Αναζητήσεις
δεη διπλοθεσια
Τυχαία Θέματα