Ο Τσίπρας ή ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί τον επιστολογράφο;

Επιστολή Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24
Ούτε ο κ. Τσίπρας έχει ανάγκη υπεράσπισης ούτε βέβαια ο κ. Μηχιώτης με το σχόλιο -ποταμό βοήθησε κανέναν να καταλάβει γιατί το έγραψε!

Αλήθεια τον ενοχλούν οι επιλογές του προέδρου του Κόμματος (κι αν δεν είναι μόνο δικές του, αλλά αποτέλεσμα εσωτερικής πολιτικής διεργασίας;)ή η «μη αντίδραση του κ. Παπαδημούλη» ή το ότι δεν προσχώρησε στη ΔΗΜΑΡ;

Τον ενοχλούν όλες οι δηλώσεις που προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ

ή μήπως και ο τίτλος του εκλογικού συνδυασμού με την προσθήκη του Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου (ΕΚΜ);

Δεν με προβλημάτισαν όμως τόσο πολύ όλα αυτά, μα η πρόταση (καλά το εξέλαβα;)συνεργασίας/στήριξης/σύμπραξης με τη ΝΔ ή τους Ανεξάρτητους Έλληνες!

Από πού ως πού, πώς και γιατί; Υπάρχει κάτι που συνδέει τους χώρους αυτούς εκτός από την καταδίκη του Μνημονίου (μάλλον φραστικά μόνο για τη ΝΔ)το οποίο όμως προσεγγίζουν από διαμετρκά αντίθετη κατεύθυνση και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να αντιπαλέψει ουσιαστικά.
Καλό θα είναι όσοι στοχεύουν να μπερδέψουν ή να επηρεάσουν ψηφοφόρους να βρουν άλλο τρόπο…

Οι καιροί απαιτούν νοοτροπία και πολιτική με όρους 21ου αιώνα, όχι παλιομοδίτικες μεθόδους της προχουντικής εποχής ή του σάπιου, απαξιωμένου και υπό πλήρη αποδόμηση μεταπολιτευτικού πολιτικού μοντέλου.

Όποιος θέλει να πει κάτι ας μιλήσει για τον εαυτό του, το κόμμα του ή τις προτάσεις του. Τα άλλα είναι εκ του πονηρού και εκ του περισσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα