Με το αυτοκίνητο του Λιάτσου ανέβηκε ο Θωμόπουλος στην ΕΡΤ!

Δεν γνωρίζουμε αν το περιστατικό εντάσσεται στο πλαίσιο της εξοικονόμησης πόρων που επιβάλει το υπουργείο οικονομικών στα στελέχη της ΕΡΤ ή είναι πρωτοβουλία του νέου γενικού διευθυντή ενημέρωσης, Αιμίλιου Λιάτσου, προκειμένου να παραδειγματιστούν και να το αντιγράψουν οι υφιστάμενοι του, αλλά η καταγραφή του έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι συμπίπτει και με την επίσημη πρώτη του Βασίλη Θωμόπουλου στην Αγία Παρασκευή.

Έτσι εχθές νωρίς το πρωί ο Αιμίλιος Λιάτσος ακολουθώντας το δρομολόγιο

από το σπίτι του στην ΕΡΤ, θεώρησε σκόπιμο να κάνει κάποια στάση στη διαδρομή για να επιβιβάσει τον νέο διευθυντή ειδήσεων, Βασίλη Θωμόπουλο στο αυτοκίνητό του και να κατευθυνθούν παρέα στο ραδιομέγαρο (σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες στο παρκινγκ)!

Ανεξάρτητα από το ποιος είχε την ιδέα να ανέβουν μαζί στην Αγία Παρασκευή, η πρωτοβουλία κρίνεται εξαιρετική, αφού εκτός από την οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος που επιτυγχάνει, επιπλέον, η συγκεκριμένη κίνηση προδίδει διάθεση και πνεύμα συνεργασίας, απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία της ΕΡΤ! Τουλάχιστον οι δύο άνδρες που θα συνεργάζονται στενά, είχαν την ευκαιρία να τα πουν κατά τη διάρκεια της διαδρομής εκτός πρωτοκόλλου!

Keywords
Τυχαία Θέματα