Ποιοι είναι οι βαψομαλλιάδες της Βουλής



Δεν βάφουν μόνο οι βουλευτίνες τα μαλλιά τους (σσ εξαιρουμένης μόνο της Σοφίας Σακοράφα) αλλά και οι βουλευτές. Το ερώτημα «πόσοι είναι οι βαψομαλλιάδες» πρέπει να αντικατασταθεί με το «πόσοι δεν είναι;».
Οι κατηγορίες ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία . Υπάρχουν 40άρηδες με ανταύγειες, κυρίως καστανόξανθες τους καλοκαιρινούς μήνες.
Υπάρχουν 45άρηδες και λίγο παραπάνω (σσ και υπουργοί) που βάφουν ακόμη και τα ελάχιστα λόγω καράφλας.
Όσον αφορά στους 60άρηδες – 70άρηδες εκεί βλέπει κανείς πραγματική πανδαισία χρωμάτων , από ανοιχτό λουλακί μέχρι βαθύ κομοδινί.
Από τους

ελάχιστους που δεν τα βάφουν είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ο Φώτης Κουβέλης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κώστας Καραγκούνης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Δημήτρης Τσουκαλάς, ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και μερικοί ακόμη.
Υπάρχουν βέβαια αρκετοί που κατά καιρούς αλλάζουν και χρώμα (σσ όπως κορυφαίος υπουργός ο οποίος εκπλήσσει με τις χρωματικές παραλλαγές του χρυσαφί – λουλακί ) αλλά και άλλοι που αποφάσισαν λόγω κρίσης να φανούν στους ψηφοφόρους τους με γκρίζους κροτάφους.
Από τη νέα φουρνιά των βουλευτών προέκυψαν μερικοί (προερχόμενοι κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά όχι μόνο) που έχουν κάνει και μπότοξ.

Keywords
Αναζητήσεις
βαψομαλλιάδες βουλευτες, ο σαμαρας βαφει τα μαλλια του
Τυχαία Θέματα