Κροατία – Ισπανία στις 21.45 από την ΕΤ1

Σήμερα το βράδυ στις 21.45, η Κροατία θα έρθει αντιμέτωπη με την Ισπανία στον τελευταίο αγώνα του 3ου ομίλου. Τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Arena Γκντανσκ» που βρίσκεται στην Πολωνία,  θα περιγράψει ο Πάνος Μπλέτσος σε απευθείας μετάδοση για την ΕΤ1.

Νωρίτερα, στις 21.00, η εκπομπή «EUROLAND!» – Pre Game με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Στέφανο Δημητριάδη θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα

πριν από τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής.

Στις 00.45 από το «Μουνισιπάλ Στάντιουμ» του Πόζναν, στην Πολωνία,  η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στον δεύτερο αγώνα της ημέρας για τον  3ου όμιλο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση και την περιγραφή θα κάνει ο Στράτος Σεφτελής.

Στις 23.45 στην εκπομπή «EUROLAND!» ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο Στέφανος Δημητριάδης θα σχολιάσουν όλα όσα έγιναν στους αγώνες του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης και θα παρουσιάσουν συνεντεύξεις των  πρωταγωνιστών.

Οι αγώνες και οι εκπομπές για το EURO 2012 θα μεταδοθούν σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το κανάλι ERT HD, ραδιοφωνικά από τη συχνότητα της ΕΡΑ σπορ, καθώς και διαδικτυακά (για τους εντός Ελλάδος χρήστες), από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα